Antena 3 CNN Actualitate Religie Ce explicație inedită are Cristian Pomohaci pentru a rămâne preot: „Nimeni nu poate să...”

Ce explicație inedită are Cristian Pomohaci pentru a rămâne preot: „Nimeni nu poate să...”

Ce explicație inedită are Cristian Pomohaci pentru a rămâne preot: „Nimeni nu poate să...”
Sursa foto: Foto: Facebook/Cristian Pomohaci
24 Aug 2017   •   11:22

Exclus din biserică, Cristian Pomohaci nu este încă pregătit să renunțe la sutană. Drept pentru care, preotul caterisit a depus deja contestație la decizia Consistoriului Mitropolitan, iar apelul făcut la Mitropolia Ardealulu i-a fost admis.

Potrivit stirilekanald, și la prima judecată, el și-ar fi susținut nevinovăția în fata Consistoriului, aducând o serie de argumente, din punctul său, destul de solide!

“Pomohaci a spus ca acea caseta in care se spunea ca ar fi facut avansuri unui tanar a fost o inscenare si nimic din ce s-a prezentat nu era adevarat! Mai mult, a mers pe ideea ca in toate inregistrarile, el apare imbracat si daca, Doamne fereste, a fost foarte apropiat de un barbat si l-ar fi atins vreodata involuntar, lucru care jura ca nu s-a intamplat, asta nu inseamna ca ar fi facut sex! Preotul a spus ca este nevinovat si, pana la urma, timpul va demonstra ca el este doar o victima”, au dezvaluit persoane din preotului!

×
Subiecte în articol: Cristian Pomohaci inscenare victima
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close