Antena 3 CNN Actualitate Religie Ce se întâmplă atunci când femeile se machiază? Răspunsul incredibil oferit de Părintele Cleopa

Ce se întâmplă atunci când femeile se machiază? Răspunsul incredibil oferit de Părintele Cleopa

Ce se întâmplă atunci când femeile se machiază? Răspunsul incredibil oferit de Părintele Cleopa
Sursa foto: Foto: ortodoxia.me
05 Oct 2017   •   16:12

Machiajul, purtatul bijuteriilor, coafatul sunt ele păcate? Părintele Ilie Cleopa a oferit un răspuns incredibil la aceste întrebări.

„Măi băieți, ăsta-i semn de necredință mai întâi. Când păgânii isi faceau idolii, îi împodobeau. Bunăoara zeiței Nemzida îi puneau un inel de aur în nas și cercei de aur în urechi și legau urechile de nas. Și pe urmă îi puneau păr și în păr îi puneau pene de vulturi, îi puneau câte minunății; clopoței îi puneau în haine, ca atunci când suflă vântul să sune clopoțeii. Toată împodobirea asta este închinare de idoli. Sunt obiceiuri ale închinătorilor de idoli, rămase de la romani. Noi, românii, ne tragem din două popoare păgâne: dacii și romanii, și toți aveau aceste obiceiuri păgâne, cum aveau și pe zeul „noroc” și pe Baal si pe Marnas, pe Neptun, pe Apolon, pe Serapid, pe Bacus, pe ceilalți draci. Că spurcați erau dumnezeii lor, spurcate erau și praznicile lor. Așa că acesta-i obicei de la închinătorii de idoli, ca să se sluțească femeile, să pună toate bijuteriile pe trupurile lor”, scrie ortodoxia.me.


 

×
Subiecte în articol: femei machiaj parintele cleopa
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close