Antena 3 CNN Actualitate Religie Ce se întâmplă atunci când soțul își părăsește soția? Răspunsul uluitor oferit de un preot: „Cine lasă o dragoste curată...”

Ce se întâmplă atunci când soțul își părăsește soția? Răspunsul uluitor oferit de un preot: „Cine lasă o dragoste curată...”

Ce se întâmplă atunci când soțul își părăsește soția? Răspunsul uluitor oferit de un preot: „Cine lasă o dragoste curată...”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Oct 2017   •   16:30

Ce se întâmplă atunci când soțul își părăsește soția? Preotul Calistrat a oferit un răspuns uluitor.

„Am văzut și bărbați crescând copii singuri, și femei crescând copii singure. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea, nu cu jenă, cu seriozitate..

Nu putem fi bărbați numai în pat, și în societate trebuie să fim la fel de bărbați! Degeaba poți să demonstrezi tu că poți face un copil, dacă nu poți demonstra că-l poți crește!

Avem tineri foarte buni dar trebuie să le cultivăm asta.. să nu fie moi, să aibă un pic de nerv, un pic de demnitate, un pic de orgoliu bărbătesc!

Când ți-ai ales soția, să știi că-i pentru todeauna, să nu vii cu scuze puerile..

„Vai, dar nu ne înțelegem, nu ne potrivim, nu avem același caracter!” Nu te joci cu o taină a lui Dumnezeu!

Este un cântec popular: „Cine lasă o dragoste curată, nu mai găsește fericirea niciodată!”

Deci, poți să te însori de 10 ori.. tu tot la prima dragoste ai să fii cu sufetul, chiar dacă nu o recunoști, sau o bârfești, sau o judeci.. și despre băiat invers, la fel!”, a mărturisit părintele Calistrat, potrivit ortodoxia.me.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close