Antena 3 CNN Actualitate Religie Ce trebuie să ai neapărat când împlinești 50 de ani. Un cunoscut preot susține că e obligatoriu!

Ce trebuie să ai neapărat când împlinești 50 de ani. Un cunoscut preot susține că e obligatoriu!

Ce trebuie să ai neapărat când împlinești 50 de ani. Un cunoscut preot susține că e obligatoriu!
29 Noi 2017   •   15:00

Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmărit de peste 300.000 de oameni, preotul postează predicile sale în care vorbește despre învățăturile Bibliei folosind un limbaj actual.

Într-o astfel de predică acesta a vorbit despre singurătate:

„Dacă doi oameni sunt frumoși tineri și se simt fericiți, în momentul când vor lipsi copiii nu-și dau seama, dar când îmbătrânesc simt din plin. OBLIGATORIU VÂRSTA DE 50 DE ANI TREBUIE SĂ TE PRINDĂ CU UN SUFLET LÂNGĂ TINE care să-ți mângâie cealaltă parte a vârstei că ai fost tânăr și nu mai ești tânăr. Rezistă o căsnicie fără copii? Da, dar trebuie să facă tot demersul ca până la finalul optim al drumului, vârsta de 50 de ani, să fie încununați fie de un copil în plasament, sau înfiat, o fertilizare în vitro sau tratament medicamentos care să elimine o boală, pentru că singurătatea ucide”, a spus părintele.

Cât despre carieră, acesta mai spune că trebuie să meargă în paralel cu familia. „Cei care greșesc cel mai mult și sunt cei mai slabi dintre toți, sunt cei care pun cariera înaintea familiei. Aia e cea mai mare greșeala! Pentru că de aici apar deznădejdile, depresiile, nebunia, întristarea, sinuciderea, astea trebuiesc evitate!”, a declarat părintele Calistrat.

 

×
Subiecte în articol: Părintele Calistrat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close