Antena 3 CNN Actualitate Religie Cea mai tare predică despre politicieni a Părintelui Calistrat: „Ești cu mâinile până la coate în munca altuia!”

Cea mai tare predică despre politicieni a Părintelui Calistrat: „Ești cu mâinile până la coate în munca altuia!”

Cea mai tare predică despre politicieni a Părintelui Calistrat: „Ești cu mâinile până la coate în munca altuia!”
Sursa foto: foto: captura video
02 Oct 2017   •   15:16

Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmărit de peste 260.000 de oameni, preotul postează predicile sale în care vorbește despre învățăturile Bibliei folosind un limbaj actual.

Într-o astfel de predică părintele a vorbit despre politicieni.

"Politica fără lămâie, nu merge!

Tu cel care mă conduci pe mine ai salariu 15 mii de lei și eu care muncesc pentru tine am 1500 de lei! Dar când vine momentul să îmi dai 2 sau 3 % la ceva, spui că nu există bani, dar când trebuie să îți adaugi ție găsești și 50 % dacă e nevoie!

Asta arată că milostenia este un act de echitate, în primul rând!

Nu este un at filantropic!

Tu nu ești smerit când faci o milostenie de ochii lumii cu televiziunea după tine! TU EȘTI SMERIT CÂND SUBALTERNII TĂI SIMT MILOSTIVIREA TA DIN JUSTIȚIA ȘI ACTUL DE DREPTATE AL LEGII!

O milostenie adevărată este așa: orice om trebuie să fie corect cu el personal! Deci tu nu poți să fii un om milostiv, atâta timp cât tu ești cu mâinile până la coate în munca altuia!"

Predica integrală, în VIDEO:

 

×
Subiecte în articol: Părintele Calistrat
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close