Antena 3 CNN Actualitate Religie Cele 7 rugăciuni puternice de la Arsenie Boca - Ce să rostești ca să-ți meargă bine în fiecare zi

Cele 7 rugăciuni puternice de la Arsenie Boca - Ce să rostești ca să-ți meargă bine în fiecare zi

Cele 7 rugăciuni puternice de la Arsenie Boca - Ce să rostești ca să-ți meargă bine în fiecare zi
25 Sep 2019   •   12:26

Arsenie Boca este considerat unul dintre cei mai importanți duhovnici din secolul douăzeci, iar rugăciunile sale au dăinuit în timp. Mai multe studii recente au arătat că rugăciunile sunt eficiente nu numai sufletului, ci şi trupului acelora care cred în puterea lor.

Arsenie Boca rugăciune de seară

Rugăciune de seară a Părintelui Arsenie Boca.

Dumnezeule veșnice și Împărate a toată făptură,

Cel ce m-ai învrednicit a ajunge până în acest ceas, iartă-mi păcatele ce am făcut în această zi. Cu lucrul, cu cuvântul, cu gândirea, și curățește,

Doamne, smeritul meu suflet, de toată întinăciunea trupului și a sufletului.

Și-mi da, Doamne, în această noapte, a trece somnul în pace, că sculându-mă din ticălosul meu așternut, bine să plac Preasfantului Tău nume, în toate zilele vieții mele. Și-mi ajută cu Harul Tău să calc pe vrăjmașii cei ce se luptă cu mine, pe cei trupești și pe cei fără de trup.

Izbăvește-mă Doamne de gândurile cele deșarte, care mă întinează și de poftele cele rele. Că a Ta este Împărăția, Puterea și Slavă, a Tatălui și a Fiului și a Sfântului Duh. Acum și pururea și în vecii vecilor. Amin

Arsenie Boca rugăciune de dimineață

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi, toată ziua, să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac. Și astfel, ținând la mine, Te pierd pe Ține

Doamne Iisuse Hristoase ajută-mi ca rugăciunea Prea Sfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer. Că nici umbră gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul.

Arsenie Boca rugăciunea pentru sănătate

Părinte Sfinte care ai mare îndrăzneală în față Tronului Ceresc, te chemăm cu mare lacrimi, dar cu nădejde că cele spre vindecare sufletească și trupească, spre mântuire și sfințire, le vom dobândi prin tine, cel ce ne-ai încredințat prin aceste cuvinte:” Eu mă duc, dar de acolo de unde voi fi, am să vă ajut mai mult ca și până acum”

După cum în viață pe cei aflați în mari necazuri și suferințe cumplite îi tămăduiai îndată, așa și acum pe noi cei păcătoși. Însă chemați cu dragoste la mormântul tău încununat cu har ceresc și flori, ne primește și ne mângâie, sfânt și bun Părinte. Ne scoate din negură păcatelor și a patimilor. Dăruiește-ne binecuvântarea că să purtăm crucea vieții spre înviere și lumînare desăvârșită.

Doctor și tămăduitor de orice suferința, te rugăm, vindecă-ne pe noi, fiii tăi și pe cei ce îi aducem în lacrimi și rugăciuni la crucea sfântă a mormântului tău. Izvorâtor de pace, har și binecuvântarea ta de bun și sfânt Părinte. Îți mulțumim și te rugăm să ne fii mereu aproape cu rugăciunea și ajutorul ce ni-l aduci din Cerul Sfânt spre slavă marelui și minunatului nostru Dumnezeu și spre a sufletelor noastre mântuire. Amin.

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale și ale Sfântului Părintelui nostru Arsenie, miluiește-ne pe noi păcătoșii.

Mai multe rugăciuni pe cancan.ro.

×
Subiecte în articol: rugaciuni Arsenie Boca
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close