Antena 3 CNN Actualitate Religie Declarația genială a preotului Necula despre femei! Nu ai fi crezut că poate spune așa ceva

Declarația genială a preotului Necula despre femei! Nu ai fi crezut că poate spune așa ceva

Declarația genială a preotului Necula despre femei! Nu ai fi crezut că poate spune așa ceva
06 Oct 2017   •   10:38

Preotul Constantin Necula a vorbit într-un interviu despre femeie, așa cum ar trebui să fie privită de bărbat, de copii, de cei din jur și nu în ultimul rând cum ar trebui să se privească ea însăși.

Referitor la mai noua luptă de supremație femeie-bărbat, în care reprezentantele sexului frumos  încearcă să își demonstreze supremație, preotul Constantin Necula spune că e greșit, deoarece astfel acestea pierd perspectiva, potrivit gandul.info.

”Eu cred că femeia depăşeşte bărbatul. Când se mulţumeşte doar să-l egaleze îmi pare că pierde perspectiva. Mă întreb mereu dacă urletul unui şef de multinaţională pentru a împlini targetul zilei e mai important decât surâsul cu miros de lapte al pruncului. Fără ca această întrebare să trimită femeia la cratiţă. E un duh de ocrotire ce face din femeie scară spre cer. O fragilitate plină de forţă”, a declarat preotul.

Cât despre ce poate învăța oricine de la femeia din viața lui, fie ea mamă, bunică sau profesoară, preotul Constantin Necula a povestit cum și-au pus amprenta asupra dezvoltării sale femeile din viața lui.

”Povestesc ca bunica, zâmbesc ca mama, raţionez ca Doamna mea de Matematică din Liceu. În plan duhovnicesc sunt marcat de modelul Maicii Ierusalima de la Tismana. Apoi sunt câteva autoare de psihologie (Lita Basset) ori literatură (Julia Navarro) la care mă raportez cu mare bucurie. Modelul pedagogic l-am descoperit în Africa, în Ghana. Sub un copac umbros, duminica dimineaţa, o Madame- învăţătoarea satului, cântând lui Dumnezeu cu pruncii. Ca un oftat de fericire.”

×
Subiecte în articol: părintele Constantin Necula
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close