x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Declarația uluitoare a unui preot despre nunțile românilor. Ce păcat imens fac soții, fără să realizeze, a doua zi după nuntă

de D.G.   •   19 Oct 2017   •   11:04
Declarația uluitoare a unui preot despre nunțile românilor. Ce păcat imens fac soții, fără să realizeze, a doua zi după nuntă 817
foto: ganduridinierusalim.com

Părintele Nicolae Tănase explică în cartea „Soțul ideal, soția ideală”, de ce nunțile pe care le fa românii nu sunt în acord cu preceptele bisericești.

"Nunta se face astăzi destul de cum nu trebuie, se face cu mult scandal, cu muzică zgomotoasă, nu creează o ambianţă duhovnicească, din păcate. Foarte multă oboseală, mirii după nuntă sunt antrenaţi în lichidarea a ceea ce s-a întâmplat, cară mese, duc scaune, împart sarmale, etc, în special mirele nu mai are timp să gândească la mireasă, noi, preoţii, suntem aşa de ocupaţi şi nu ne ocupăm nici noi de ei.

Ei bine, pe mire se poate ca atunci să îl apuce altă grijă: o maşină la care s-au orientat s-o cumpere, un autoturism are un preţ şi el n-a câştigat atât la nuntă şi acum se preocupă să facă rost de restul; calculele acestea fac în cele din urmă să nu se întâmple nimic frumos în intimitate", spune părintele Nicolae Tănase.

 

sati