Antena 3 CNN Actualitate Religie Episcopul Huşilor, Ignatie, cere intrarea în "carantină digitală". Fără telefon, Facebook şi chat, în postul Paştelui

Episcopul Huşilor, Ignatie, cere intrarea în "carantină digitală". Fără telefon, Facebook şi chat, în postul Paştelui

Un îndemn inedit în perioada postului vine de la Episcopul Huşilor care le-a transmis credincioşilor să-şi purifice sufletul prin "carantină digitală". 

Episcopul Huşilor, Ignatie, cere intrarea în "carantină digitală". Fără telefon, Facebook şi chat, în postul Paştelui
Sursa foto: Episcopia Hușilor
de M.Z.    |    05 Mar 2020   •   09:51

Fără telefon, fără Facebook şi chat - asta le cere Episcopul Huşilor credincioşilor în Postul Paştelui. 

În ultimii ani, reţelele sociale sunt de vină pentru neliniştea celor mai mulţi credincioşi, susţine episcopul Huşilor, PS Ignatie.

De aceea, episcopul Huşilor i-a îndemnat pe credincioşi ca în postul Paştelui, să-şi purifice sufletul prin "carantină digitală".

O "jertfă" este şi renunţarea la telefonul mobil. 

El a îndemnat oamenii ca măcar pentru câteva zile să renunțe complet la media și lumea virtualului, potrivit vremeanoua.ro.

„Lumea în care trăim este una prin excelenţă a virtualului, a videocrației. Trăim într-o eră a tehnologiei și se mai impune și un alt tip de post, o carantină mediatică. Să ne propunem, cel puțin în prima săptămână, să fim mai puţin dependenți de telefoane, de rețelele de socializare, de conturile de mail, ca să nu pătrundă neliniștea pe care acestea o aruncă în noi”, a spus Episcopul Hușilor.

Un episcop cere intrarea în carantină digitală

×
Subiecte în articol: Husi ignatie telefon post
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close