x close

Episcopul Huşilor, Ignatie, cere intrarea în "carantină digitală". Fără telefon, Facebook şi chat, în postul Paştelui

de M.Z.    |    05 Mar 2020   •   09:51
Episcopul Huşilor, Ignatie, cere intrarea în "carantină digitală". Fără telefon, Facebook şi chat, în postul Paştelui 418 Episcopia Hușilor

Un îndemn inedit în perioada postului vine de la Episcopul Huşilor care le-a transmis credincioşilor să-şi purifice sufletul prin "carantină digitală". 

Fără telefon, fără Facebook şi chat - asta le cere Episcopul Huşilor credincioşilor în Postul Paştelui. 

În ultimii ani, reţelele sociale sunt de vină pentru neliniştea celor mai mulţi credincioşi, susţine episcopul Huşilor, PS Ignatie.

De aceea, episcopul Huşilor i-a îndemnat pe credincioşi ca în postul Paştelui, să-şi purifice sufletul prin "carantină digitală".

O "jertfă" este şi renunţarea la telefonul mobil. 

El a îndemnat oamenii ca măcar pentru câteva zile să renunțe complet la media și lumea virtualului, potrivit vremeanoua.ro.

„Lumea în care trăim este una prin excelenţă a virtualului, a videocrației. Trăim într-o eră a tehnologiei și se mai impune și un alt tip de post, o carantină mediatică. Să ne propunem, cel puțin în prima săptămână, să fim mai puţin dependenți de telefoane, de rețelele de socializare, de conturile de mail, ca să nu pătrundă neliniștea pe care acestea o aruncă în noi”, a spus Episcopul Hușilor.

Un episcop cere intrarea în carantină digitală

Citeşte mai multe despre:

Husi ignatie telefon post
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati