Antena 3 CNN Actualitate Religie Înălțarea Domnului. Rugăciunea pe care trebuie să o spui pe 28 mai. Te scapă de necazuri

Înălțarea Domnului. Rugăciunea pe care trebuie să o spui pe 28 mai. Te scapă de necazuri

Înălțarea Domnului. Dacă ai necazuri de Înălțarea Domnului spune această rugăciune, care te poate ajuta să treci peste probleme.  

Înălțarea Domnului. Rugăciunea pe care trebuie să o spui pe 28 mai. Te scapă de necazuri
Sursa foto: Hepta
27 Mai 2020   •   22:15

Stăpâne Doamne Iisuse Hristoase, Cel Ce, pogorându-Te din cer la cele de pe pământ ca om, ai înălţat, ca un Dumnezeu milostiv, firea noastră cea căzută, Cel Care apoi ai străbătut tăria cerului şi ne-ai unit pe noi cu Tatăl, la Tine cădem cu smerenie şi ne rugăm, Mântuitorule: trimite peste noi toţi Duhul Tău cel dătător de har, de lumină, de iubire şi de pace lăuntrică! Goneşte de la noi, ticăloşii, gândurile rele care ne tulbură, căci ştii, Cunoscătorule de inimi, cât de mare este războiul lăuntric la care suntem supuşi. Vindecă rănile noastre sufleteşti şi luminează ochii cugetelor noastre!  

Tu ştii că însetează de Tine inimile noastre ca un pământ uscat! Aşadar, trimite harul Tău, Doamne, ca să ne sature foamea şi să ne adape setea, căci pe Tine Te dorim şi de Tine însetăm, Lumina Adevărului, Dătătorul mântuirii. Ajută-ne, Doamne, să ne trezim din somnul greu al păcatului şi să ne înălţăm cugetele şi simţirile noastre la cer, pentru a ne împărtăşi şi noi de bucuria veacului ce va să fie. Amin!

×
Subiecte în articol: Inaltarea Domnului rugaciune
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close