Antena 3 CNN Actualitate Religie ÎPS Teodosie, replică pentru un membru al Comisiei de Sănătate: "Biserica nu este o anexă a instituțiilor sanitare"

ÎPS Teodosie, replică pentru un membru al Comisiei de Sănătate: "Biserica nu este o anexă a instituțiilor sanitare"

ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a comentat marţi seara declaraţiile deputatului USR-PLUS, Emanuel Ungureanu, membru al Comisiei de Sănătate, care a propus înființarea unui centru de vaccinare la Catedrala Mântuirii Neamului, respectiv implicarea Patriarhului Daniel în campania de promovare a vaccinării.

ÎPS Teodosie, replică pentru un membru al Comisiei de Sănătate: "Biserica nu este o anexă a instituțiilor sanitare"
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    11 Mai 2021   •   22:31

Potrivit ÎPS Teodosie, biserica nu este o anexă a instituțiilor sanitare, iar Preafericitul Daniel nu trebuie să dea exemplu de vaccinare.

”Nu se cuvine, este și Biserica nu este o anexă a instituțiilor sanitare. În Biserică se fac cele sfinte. Sunt destule clădiri în care se pot face vaccinare. Nu se cuvine să se facă vaccinarea în Catedrala Națională.

Nu cred că fac diferența între Biserică și celelalte clădiri laice. Nu trebuie să vină Preafericitul să dea exemplu de vaccinare.Trebuie să fim cuviincioși și să respectăm niște reguli", a declarat ÎPS Teodosie la România TV.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close