Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE DE PAŞTE 2018. Cele mai frumoase urări de Paște pentru cei dragi

MESAJE DE PAŞTE 2018. Cele mai frumoase urări de Paște pentru cei dragi

MESAJE DE PAŞTE 2018. Cele mai frumoase urări de Paște pentru cei dragi
03 Apr 2018   •   16:00

MESAJE DE PAŞTE 2018. Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui, ai devenit un crin printre crini. Hristos a înviat!

O singură dată pe an e Paştele. O zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primavară şi al tău! Paşte fericit!

MESAJE DE PAŞTE 2018. Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!

MESAJE DE PAŞTE 2018. Trimite-le celor dragi un mesaj de Înviere

MESAJE DE PAŞTE 2018 Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!
MESAJE DE PAŞTE. Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!

Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!

MESAJE DE PAŞTE 2018. Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAŞTE 2018 Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

MESAJE DE PAŞTE. HRISTOS A ÎNVIAT!

MESAJE DE PAŞTE 2018. Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să-ţi aducă cele 4 taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Clipe de neuitat alături de cei dragi şi numai realizări!

MESAJE DE PAŞTE Hristos a înviat! Fie ca lumina Învierii să îţi umple sufletul de speranţă, linişte, bucurie şi iubire!

Aş vrea să petrecem Paştele împreună. Deşi ştiu că nu e posibil, îţi voi fi alături cu sufletul şi fie ca speranţa Învierii să mi te aducă aproape în curând! Paşte fericit!

MESAJE DE PAŞTE 2018. Redescoperă sentimentele sincere ce ţi se adăpostesc în suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste şi sprijin şi la fel de iubitor şi plin de caldură cum numai tu ştii să fii!

MESAJE DE PAŞTE. Un iepuraş cu boticul alb, a venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Hristos a înviat!

„Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!”
Mesaje de PAȘTE 2018.  Paştele este o ocazie potrivită pentru a te gândi la cei dragi, un mesaj sau un SMS fiind ocazia ideală pentru a vă arăta sentimentele. În cazul în care nu aveţi inspiraţie, însă, iată mai jos câteva mesaje şi SMS-uri de Paşte numai bune.

MESAJE DE PAŞTE 2018 Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

MESAJE DE PAŞTE 2018 Ou înroşit, miel rumenit, cozonac mărit, Paşte fericit! Fie ca această sărbătoare să vă aducă multă nădejde şi pace în viaţă şi pe Iisus în suflete!

MESAJE DE PAŞTE 2018 Fie ca spiritul Sfânt al Sărbătorilor de Paşte să vă lumineze sufletele şi casele! Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ocrotească!

MESAJE DE PAŞTE 2018 Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.

MESAJE DE PAŞTE 2018 Fie ca sfânta sărbătoare a Învierii Domnului să vă aducă cele patru taine divine: încredere, lumină, iubire, speranţă. Paşte Fericit!

MESAJE DE PAŞTE 2018 Lumina Sfintei Învieri să pătrundă în sufletul şi în inimile voastre bucurându-vă de minunea Învierii Domnului nostru Iisus Hristos!

MESAJE DE PAŞTE 2018 Învierea Domnului să vă aducă armonie în casă şi în gând, împăcare şi regâsirea înţelepciunii în sânul familiei. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAŞTE 2018 De Paşti să iei de poftă, nu să mănânci de foame, carnea de miel are cam 200 de calorii la suta de grame. MESAJE DE PASTE 2018. Minunea Învierii lui Iisus să dăinuie în inimile voastre, să vă lumineze viaţa şi să vă aducă renaşterea credinţei, speranţei şi bucuriei cu bunătate şi căldură în suflet. Hristos a înviat!

MESAJE DE PAŞTE 2018 Paşte mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-o scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate.

MESAJE DE PAŞTE 2018. Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzeasca sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţa şi iertare. Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi. Sărbători Fericite!

MESAJE DE PASTE 2018. Sfintele sărbători de Paste să vă aducă liniște în suflet, multă bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajuta semenii. Hristos a Înviat!

MESAJE DE PAŞTE 2018 Poate o să ți se pară complet lipsit de originalitate, dar știi că vorbele simple sunt și cele mai frumoase. Așa că Hristos a înviat!

MESAJE DE PAŞTE 2018. Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să știe să iubească, iar cei bogați să învețe să dăruiască. Hristos a Înviat! Sărbători fericite!

MESAJE DE PAŞTE 2018 Anul acesta iepuraşul o să vină la tine încărcat cu bunătăţi şi o să-ţi dea plicul cu cei o sută de pupici de la mine!

MESAJE DE PAŞTE 2018 Hristos a înviat! Sărbătoarea Învierii Domnului binecuvântată de lumina sfântă să aducă sentimente calde, bogăţie sufletească şi bunăstare într-un ou înroşit de iubire şi într-un cozonac delicios precum voia bună.

 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close