MESAJE DE PAȘTE. Cele mai tari URĂRI DE PAȘTE

de S.T.    |    14 Apr 2017   •   15:56
MESAJE DE PAȘTE. Cele mai tari URĂRI DE PAȘTE Foto: pixabay.com

MESAJE DE PAȘTE. La fel ca în cazul altor sărbători, Paştele s-a dovedit a fi mereu o ocazie bună de a sta alături de familie şi prieteni şi a-i face pe cei dragi fericiţi.

MESAJE DE PAȘTE. În fiecare an, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, românii transmit urări dintre cele mai originale şi mai haioase. Cu o felicitare sau o urare inedită poţi aduce zâmbetul chiar şi pe cea mai crispată faţă.

MESAJE DE PAȘTE. „Iepuraşul mustăcios este de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!”

SMS-URI DE PAȘTE. „Un iepuraş cu botic alb/ A venit la voi în prag/ Să vă aducă un ou roşu/ Care să vă umple coşul/ Ciocniţi?”

PAȘTE FERICIT! SMS-URI DE PAȘTE. „Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!”

MESAJE DE PAȘTE. „Eu zic să te aşezi la masă, mănâncă cu multă pâine, nu cred că poţi să-ţi dai seama dacă-i miel sau dacă-i câine”.

 

Parteneri
x close