Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE DE PAȘTE. Cele mai tari URĂRI DE PAȘTE

MESAJE DE PAȘTE. Cele mai tari URĂRI DE PAȘTE

MESAJE DE PAȘTE. Cele mai tari URĂRI DE PAȘTE
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    14 Apr 2017   •   15:56

MESAJE DE PAȘTE. La fel ca în cazul altor sărbători, Paştele s-a dovedit a fi mereu o ocazie bună de a sta alături de familie şi prieteni şi a-i face pe cei dragi fericiţi.

MESAJE DE PAȘTE. În fiecare an, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, românii transmit urări dintre cele mai originale şi mai haioase. Cu o felicitare sau o urare inedită poţi aduce zâmbetul chiar şi pe cea mai crispată faţă.

MESAJE DE PAȘTE. „Iepuraşul mustăcios este de Paşte norocos. Nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!”

SMS-URI DE PAȘTE. „Un iepuraş cu botic alb/ A venit la voi în prag/ Să vă aducă un ou roşu/ Care să vă umple coşul/ Ciocniţi?”

PAȘTE FERICIT! SMS-URI DE PAȘTE. „Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui mieluşel, colorată ca un ou de Paşte şi luminoasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!”

MESAJE DE PAȘTE. „Eu zic să te aşezi la masă, mănâncă cu multă pâine, nu cred că poţi să-ţi dai seama dacă-i miel sau dacă-i câine”.

 

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close