Antena 3 CNN Actualitate Religie MESAJE DE PAȘTI. Urările românului "întors din morți" de ÎNVIEREA DOMNULUI

MESAJE DE PAȘTI. Urările românului "întors din morți" de ÎNVIEREA DOMNULUI

MESAJE DE PAȘTI. Urările românului "întors din morți" de ÎNVIEREA DOMNULUI
07 Apr 2018   •   18:39

MESAJE DE PAȘTI Minunile există! O dovedește cazul profesorului Romeo Tălmaciu, care în urmă cu două luni a suferit un infarct la volanul mașinii sale. Deși într-o primă fază medicii i-au dat șanse minime de supraviețuire, creatorul fanfarei Rotaria și-a revenit spectaculos, scrie vremeanoua.ro.

MESAJE DE PAȘTI În Săptămâna Patimilor, gândurile acestuia s-au îndreptat către Divinitate. Într-un mesaj scris azi, în Vinerea Mare, profesorul Romeo Tălmaciu a ținut să le mulțumească atât celor care i-au fost aproape și s-au rugat pentru sănătatea sa, cât și medicilor care au făcut tot ce le-a stat în putință ca el să-și revină.

MESAJE DE PAȘTI “Mă strecor ușor și firav prin retrăiri de spaimă și dureri ce m-au izgonit pentru câteva clipe din viață,,la poarta lui DUMNEZEU, implorându-l, poate în subconștientul meu, să-mi redea viața…

“SFINTE DUMNEZEULE, mulțumirile mele nu pot realiza nici un sfert din câte ar trebui să-ți dăruiesc. Prin bunătatea și puterea TA, DOAMNE, ai dat suflu acelor preoți care s-au rugat pentru mine, putere și pricepere medicilor și tuturor celor care s-au zbătut ca eu să supraviețuiesc"

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close