Antena 3 CNN Actualitate Religie Mesaje, sms și urări de Sf. Maria. Cele mai interesante mesaje pe care le poți trimite de Sf. Maria

Mesaje, sms și urări de Sf. Maria. Cele mai interesante mesaje pe care le poți trimite de Sf. Maria

Mesaje, sms și urări de Sf. Maria. Cele mai interesante mesaje pe care le poți trimite de Sf. Maria
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Aug 2018   •   12:00

MESAJE DE SF. MARIA. Pe 15 august, românii o sărbătoresc pe Sf. Maria Mare. Deși unii se feresc să spună „La mulți ani”, mulți o sărbătoresc. Așa că dacă vă simțiți în pană de idei, vă oferim câteva idei de mesaje pe care să le trimiteți celor dragi.

MESAJE DE SF. MARIA. O sărbătorim pe Fecioara Maria si te sărbătorim pe tine. Sa ramai mereu blânda, buna si drăguța cu toți cei din jurul tău!

MESAJE DE SF. MARIA.  Astăzi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La mulți ani, Maria!

MESAJE DE SF. MARIA. Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului La mulți ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!

MESAJE DE SF. MARIA. De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulți ani!

MESAJE DE SF. MARIA. La mulți ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească pașii iar Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată.

MESAJE DE SF. MARIA. Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

MESAJE DE SF. MARIA. La mulți ani și mult noroc in aceasta zi speciala. Iți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.

MESAJE DE SF. MARIA. Fie ca Sf. Fecioara Maria, sa te ocrotească, sa-ti călăuzească pașii si sa-ti lumineze calea. La Mulți Ani!
De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate. Sa se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani, Maria!

MESAJE DE SF. MARIA. Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Iți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria!

MESAJE DE SF. MARIA. Fie ca Sfântă Maria sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!
Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume li porți, învață sa ierți, sa fi mai bun, mai înțelept, sa mă ierți când greșesc si sa mă înveți sa fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Pentru ca ești o persoana atât de buna, de drăguța si de loiala, îmi doresc ca Fecioara Maria sa aibă grija de tine, sa iți călăuzească pașii si sa iți lumineze calea in viată.

MESAJE DE SF. MARIA. O zi frumoasa este ziua numelui tău! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulți ani Maria!

MESAJE DE SF. MARIA. De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor. Dumnezeu sa te călăuzească in tot cea-ce faci. La mulți ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care li porți. Sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La mulți ani de Sfântă Maria!

MESAJE DE SF. MARIA. În această zi speciala, iți transmit cele mai sincere urâri. Sa ai o viată plina de lucruri bune iar Sfântă Maria al cărei nume li porți sa te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!

MESAJE DE SF. MARIA. Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!

MESAJE DE SF. MARIA. La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

MESAJE DE SF. MARIA. Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

MESAJE DE SF. MARIA. Nu ştiu dacă îţi place numele pe care ţi l-au ales părinţii, dar eu îţi urez din suflet un călduros La mulţi ani! Că-ţi place sau nu, e totuşi ziua ta!

MESAJE DE SF. MARIA. Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!

MESAJE DE SF. MARIA. Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

MESAJE DE SF. MARIA. Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!

×
Subiecte în articol: mesaje SMS
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close