Antena 3 CNN Actualitate Religie "Părinte, este sortită eșecului o căsnicie dacă unul dintre miri nu mai este pur?" Răspunsul incredibil al preotului

"Părinte, este sortită eșecului o căsnicie dacă unul dintre miri nu mai este pur?" Răspunsul incredibil al preotului

"Părinte, este sortită eșecului o căsnicie dacă unul dintre miri nu mai este pur?" Răspunsul incredibil al preotului
Sursa foto: foto: captura video
08 Feb 2019   •   19:40

Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste.

Pe Facebook, acolo unde este urmărit de aproape 450.000 de oameni, preotul postează predicile sale în care vorbește despre învățăturile creștine într-un limbaj actual.

Într-o astfel de predică, părintele a vorbit despre momentul în care tinerii din ziua de azi decid să-și întemeieze o familie.

- Părinte, bărbații se distrează cu multe fete, dar cand se însoară caută fetele cuminți.
- Asta am întâlnit și eu la spovedanie și i-am mustrat așa cum se cuvine.. "Dar nu-ți este rușine?.." Eu așa îi mai cumințesc când îi văd obraznici. Când vine unul mai smerit, îl las în pace, dar când mai aud câte unul tupeist.. "Părinte, dar unde să gasești o fată bună?" Păi ia tot cazierul și vezi câte fete ai necinstit și vezi câte au fost bune și alege una din ele. Pentru că tu acum le-ai stricat și vrei să le aleaga alții. Alții n-au putut să aibă una întreagă pentru că ai trecut tu pe acolo și le-ai distrus. Și te întreb, dacă ar fi sora ta, ai face ce ai făcut cu ele? Și-mi răspunde încet că nu! Și îi zic: "Atunci schimbă-ți viața!"

Postarea integrală, pe Facebook/ Părintele Calistrat:

×
Subiecte în articol: Părintele Calistrat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close