Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Calistrat explică de ce creștinii nu au voie să poarte ață roșie la mână. „Exagerarea nu face parte din tabieturile unui ortodox cuminte”

Părintele Calistrat explică de ce creștinii nu au voie să poarte ață roșie la mână. „Exagerarea nu face parte din tabieturile unui ortodox cuminte”

Părintele Calistrat explică de ce creștinii nu au voie să poarte ață roșie la mână. „Exagerarea nu face parte din tabieturile unui ortodox cuminte”
Sursa foto: Foto: Captură video/Facebook
18 Iun 2018   •   10:39

Părintele Calistrat din România explică de ce creștinii trebuie să se îndepărteze de practicile păgâne precum sunt cititul în cafea sau purtatul aței roșii la mână pentru că acestea nu au nicio legătură cu Ortodoxia.

„Foarte multă isterie și foarte multă agitație legat de faptul că noi am importat sărbători din occident și le-am adus în Romania, iar în felul acesta desacralizăm creștinătatea și ortodoxia! Dar când te duci să îți citească în cafea sau în cărți, cu dama de verde în cărare și cu ghiocul prin cimitir să cauți strigoi sau moroi, când de Sfântul Andrei umbli cu usturoi și cu ciorapi întorși pe dos, sau cu ața roșie la mână de deochi și tămâie prin buzunare... nu-i tot un Halloween?”, a scris Părintele Calistrat, pe Facebook.

Părintele a ținut să sublinieze că „exagerarea nu face parte din tabieturile unui ortodox cuminte și obișnuit”.

 

×
Subiecte în articol: Părintele Calistrat mana
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close