Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Calistrat, o nouă predică nonconformistă: Azi copilul nici nu l-a născut bine mă-sa că are blugi și papuci cu becuri...”

Părintele Calistrat, o nouă predică nonconformistă: Azi copilul nici nu l-a născut bine mă-sa că are blugi și papuci cu becuri...”

Părintele Calistrat, o nouă predică nonconformistă: Azi copilul nici nu l-a născut bine mă-sa că are blugi și papuci cu becuri...”
12 Dec 2017   •   11:43

Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste. Pe Facebook, acolo unde este urmărit de peste 300.000 de oameni, preotul postează predicile sale în care vorbește despre învățăturile Bibliei folosind un limbaj actual.

Într-o astfel de predică acesta a vorbit despre motivele pentru care copiii din ziua de azi nu cresc în morala creștină:

"Azi copilul nici nu a ieșit bine din mă-sa și are bicicletă, nici nu l-a născut bine și el are blugi și papuci cu becuri, avioane, rachete, zimbri… Cum se explică că ei cresc aiurea? Vedeti judecata lui Dumnezeu? Vedeti săgeata din cer foarte bine țintită? Din doi parinti despărțiți, ies doi copii rătăciți.

Munca, serviciul, grijile, problemele, toate au contribuit! Tânărul văzând-o pe mama nervoasă a început să urle și el, văzându-l pe tata fumand, a început să fumeze și el! Văzând că tatal umblă după alta, a început și el. Și uite așa ai crescut un copil, în loc să-l crești într-un rai al familiei, l-ai crescut într-un iad al familiei!

×
Subiecte în articol: Părintele Calistrat
Parteneri
Schimbări majore la școlile de șoferi!
x close