Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Calistrat, predica ce i-a lăsat muți pe enoriași: "Femeia: o maltratezi, o persecuți, o jigneşti şi îi merge gura ca o meliţă! Nu tace!"

Părintele Calistrat, predica ce i-a lăsat muți pe enoriași: "Femeia: o maltratezi, o persecuți, o jigneşti şi îi merge gura ca o meliţă! Nu tace!"

Părintele Calistrat, predica ce i-a lăsat muți pe enoriași: "Femeia: o maltratezi, o persecuți, o jigneşti şi îi merge gura ca o meliţă! Nu tace!"
Sursa foto: foto: captura video
09 Mai 2019   •   17:50

Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste.

Pe Facebook, acolo unde este urmărit de aproape 450.000 de oameni, preotul postează predicile sale în care vorbește despre învățăturile creștine într-un limbaj actual.

Într-o astfel de predică, părintele a vorbit despre femei.

"Femeile au o calitate, au curaj! Dar ele nu au un curaj explicat prin sabie, ele au un curaj explicat prin fire. Aţi văzut vreodată? O maltratezi, o persecuti, o jigneşti şi îi merge gura ca o meliţă! Nu tace! Pentru că nu se teme,vorbeşte până la epuizare, are îndrăzneală, se luptă, se apără! Aşa sunt şi în faţa primejdiei! Ele sunt ca „moara cu ciocanele”!

Deşi în Ierusalim, dupa răstignirea Mântuitorului, era spaimă şi moarte pe străzi, cohorta romană, era armată, groază, teamă, sânge, nenorocire, mironosiţele s-au dus acolo lângă mormantul Domnului, să-l ungă cu mir, să-l pună în mormânt să stea lângă cruce.. deci nu le-a fost frică…"

Continuarea, pe Ganduridinierusalim.ro.

 

×
Subiecte în articol: Părintele Calistrat
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close