Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Calistrat, predica ce i-a lăsat muți pe enoriași: „Toate dezmățatele, toate desfrânatele, toate parvenitele.. se mărită și se desmărită”

Părintele Calistrat, predica ce i-a lăsat muți pe enoriași: „Toate dezmățatele, toate desfrânatele, toate parvenitele.. se mărită și se desmărită”

Părintele Calistrat, predica ce i-a lăsat muți pe enoriași: „Toate dezmățatele, toate desfrânatele, toate parvenitele.. se mărită și se desmărită”
Sursa foto: foto: captura video
20 Mar 2019   •   20:15

Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste.

Pe Facebook, acolo unde este urmărit de aproape 450.000 de oameni, preotul postează predicile sale în care vorbește despre învățăturile creștine într-un limbaj actual.

Într-o astfel de predică, părintele a vorbit despre ce aleg să promoveze unele emisiuni TV.

"Orbul din Evanghelia noastră, spune: „Doamne, vreau să văd!” Acest lucru, să-l cereți și voi când stați în fața televizoarelor câte opt ore! „Doamne, dă-mi să văd neroziile din ecranul acesta!” Pentru că știți ce se întâmplă? E bârfitoare societatea, așa și emisiunile de la televizor! Toate dezmățatele, toate desfrânatele, toate parvenitele.. se mărită și se desmărită, se lasă și iar se ia, se montează și desmontează.. ele știu ce fac acolo! Dar trebuie să știe toată țara!

Dar nu-i vezi că ba vreo emisiune culturală, nu dă nimeni o emisiune de știință, sau o emisiune care să zidească pe om!

Toată lumea și-a făcut Studio Tv, și dacă vrea să spele rufele și să arunce zoaiele în fața societății, îți mai ia și bani! Că doar tu, plătești acolo abonamentele astea. Și am înțeles că anul ăsta le triplează, că fiind multă bârfă, și banul e mai mult!

Continuarea, AICI.

×
Subiecte în articol: Părintele Calistrat
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close