Antena 3 Actualitate Religie Părintele Calistrat, sfat pentru femei: "Bărbatul îi mai dă o palmă femeii, dar..."

Părintele Calistrat, sfat pentru femei: "Bărbatul îi mai dă o palmă femeii, dar..."

23 Noi 2018   •   21:20
Părintele Calistrat, sfat pentru femei: "Bărbatul îi mai dă o palmă femeii, dar..."
Sursa foto: foto: captura video

Părintele Calistrat de la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi a devenit celebru pe internet pentru predicile sale nonconformiste.

Pe Facebook, acolo unde este urmărit de peste 400.000 de oameni, preotul postează predicile sale în care vorbește despre învățăturile Bibliei folosind un limbaj actual.

Într-o astfel de predică, părintele a vorbit despre femei.

 ”Intr-adevar, impodobirea femeii face si ea parte din tabieturile femeiesti si Dumnezeu nu-l condamna!

Noi vedem uneori, interpretarile de doctrina, sau poate chiar de inteles, cand si in exagerarea duhovniceasca, poate chiar si in scrierea teologica, se pune foarte mare accent pe lucrul acesta.. „ca daca porti cercei porti balauri si daca porti inele porti serpi.” Aceste sunt mai mult povesti nemuritoare!", a spus părintele Calistrat.

În plus, a mai spus părintele, bărbatul îi mai dă câte o palmă femeii, dar aceasta îl iartă și tot îl iubește, pentru că formează o familie și au copii împreună:

"Ați văzut, așa cum este bărbatul, îi mai dă o palmă femeii, dar ea tot îl iubește, pentru că ai copii, ai familie, mergi la drum și mergi cu ea!"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close