Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Ieromonah Daniil a murit chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă de Înviere

Părintele Ieromonah Daniil a murit chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă de Înviere

Părintele Ieromonah Daniil a decedat în noapte de Înviere. Părintele avea 92 de ani și a trecut în neființă chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă de Înviere.

Părintele Ieromonah Daniil a murit chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă de Înviere
de Georgiana Adam    |    02 Mai 2021   •   12:05

”Cu mare durere, vă spunem că Părintele Ieromonah Daniil de la Mănăstirea Frăsinei a adormit întru Domnul, chiar în timp ce săvârșea sfânta slujbă despre patimile, moartea și Învierea Domnului nostru Iisus Hristos... Râu de lacrimi, la trecerea Sfinției Sale în veșnicie!

A fost atât de bun, de blând, de milostiv... Simt, și acum, mângâierea mâinii sale pe creștet, întru binecuvântare... Îi văd privirea senină... Îi ascult glasul duios...

Dumnezeu să-ți poarte sufletul pe drum luminat în Împărăția Sa, sfinte părinte!” a fost mesajul postat pe contul de socializare.

Și pe un grup Facebook denumit „Manastirea Frasinei” curg mesajele de condoleanțe.

„Dumnezeu să-l odihnească! De la dânsul a primit mama ultima împărtășanie înainte de moarte!”, „Odihnă veșnică! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în liniște și pace!” sau „Bunul Dumnezeu să-l odihnească cu drepții! Sârguitor pentru Dumnezeu și semeni pe acest pământ, va avea mare răsplata în Ceruri!” sunt doar câteva mesaje postate pe grupul respectiv.

Mănăstirea Frăsinei este singura mănăstire ortodoxă din România unde femeile nu au voie să intre, se arată în descrierea pe pagina de Facebook a lăcașului.

Mănăstirea este în comuna Muereasca, județul Vâlcea.

×
Subiecte în articol: inviere
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close