Antena 3 CNN Actualitate Religie Părintele Necula a fost întrebat ce sfat i-ar da unui tânăr de 20 de ani în privința relației cu femeile. Cum a răspuns

Părintele Necula a fost întrebat ce sfat i-ar da unui tânăr de 20 de ani în privința relației cu femeile. Cum a răspuns

Părintele Necula a fost întrebat ce sfat i-ar da unui tânăr de 20 de ani în privința relației cu femeile. Cum a răspuns
24 Apr 2018   •   15:32

Părintele Constantin Necula a vorbit într-un interviu despre modul în care trebuie să se comporte un bărbat cu femeia de lângă el și cum s-a raportat la cea care i-a devenit soție.

"Ce aţi căutat mereu la o femeie?

Pr. conf. dr. Constantin Necula: Decenţa. Linia unei culturi interioare cuminţi. Frumuseţea cuminte, lipsită de vulgaritate.

Ce sfat i-aţi da unui tânăr de 20 de ani, în privinţa relaţiei cu femeile, părinte?

 

Pr. conf. dr. Constantin Necula: Temperanţă şi respect. Orice forţare naşte răni. De cele mai multe ori greu vindecabile. Ori chiar nevindecabile. Să-şi crească iubirea în decenţă

Există femeia ideală? Cum arată ea?

Pr. conf. dr. Constantin Necula: Cu riscul de a supăra comentatorii încinşi în cuptorul valorilor moderne, cred că Maica Domnului este un astfel de Model ideal. Nu uit că Hristos Însuşi socoteşte Biserica Sa drept Mireasă. O feminitate transfigurată în iubire. Pământean vorbind, raţional, cred că fiecare poartă cu sine un model feminin care prinde contur prin maturizare şi răbdare. Orice fetiţă se visează prinţesă, orice femeie regină. E limpede că împlinirile ţin de Cer."

sursa: Gândul.info

×
Subiecte în articol: părintele Constantin Necula
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close