Antena 3 CNN Actualitate Religie PAȘTE FERICIT! Cele mai simpatice MESAJE, URĂRI și FELICITĂRI de PAȘTE pentru prieteni

PAȘTE FERICIT! Cele mai simpatice MESAJE, URĂRI și FELICITĂRI de PAȘTE pentru prieteni

PAȘTE FERICIT! Cele mai simpatice MESAJE, URĂRI și FELICITĂRI de PAȘTE pentru prieteni
08 Apr 2018   •   11:03

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE. Iepuraşul mustăcios şi-a luat ciorapii pe dos şi mi-a zis în două şoapte, să-ţi dau ție un MESAJ DE PAŞTE.

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Un gând curat, un miel împănat, un ou înroşit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Iepuroiul nu mai vine, că nu prea se simte bine. A aflat din Parlament că e criză în buget. Aşa că s-a îmbătat ca să nu fie crizat! PAŞTE FERICIT!

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Să paştem cât de mulţi, să paştem toţi de-o dată, chiar dacă iarba nu-i legală, măcar e tolerată.

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  16 iepuraşi: opt se spionează, cinci sunt la somnic şi frumos visează. Doi mai albiori dau cadouri de sărbători. Iar ultimul a citit: un nou Paşte fericit!

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Paşte fericit că iarbă e destulă!

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Simte-te bine de Paşte şi înfruptă-te cu bucate. Bucură-te ca daltonistul când vede ouă colorate.

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Un iepuraş tare drăgălaş a ieşit în cale cu viteză mare şi-ţi urează neîncetat să ai Paşte Minunat…şi Hristos a Înviat!

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Iepuraşul mustăcios e de Paşte norocos, nu-ţi lasă cadou în ghete, are el alte secrete: pască, oul înroşit, cozonacul, mielul fript şi un Paşte Fericit!

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Eu îţi trimit un coş de ouă, virtual. Tu vino cu cele reale şi cu o sticlă cu vin ca să sărbătorim împreună Sfintele Paşti!

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Umblă veste-n tot oraşul, cum că vine iepurasul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat!

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Cioc! Cioc! Astăzi am ieşit din ou special pentru tine, să-ţi urez un Paşte fericit cu râsete şi voie bună.

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Mi-am făcut „wishlist-ul” de Paşte… te vreau pe tine în grădină, în casă, în gânduri şi în suflet! Dacaă dai reply, înseamnă că mi-am primit cadoul, aşa că iepuraşul poate să îşi vadă de treabă anul ăsta!

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Paşte, mielul fericit, oul şade înroşit, de ruşine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi să v-aducă euroi, fericire, sănătate, mult noroc şi spor la toate. Paşte fericit!

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Să-ţi fie viaţa pufoasă ca un cozonac, fără griji ca a unui miel, colorată ca un ou de Paşti şi luminoasă şi bucuroasă ca Ziua Învierii. Hristos a Înviat!

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Un iepuraş cu boticul alb. A venit la voi în prag. Să v-aducă oul roşu, care să vă umple coşul. Ciocniţi? Hristos a Înviat!

MESAJE DE PAȘTE.URĂRI DE PAȘTE. FELICITARI DE PAȘTE.  Iepuraşul şi-a pierdut agenda cu adrese … Trăieşte sărbătoarea cu adevărat, iepuraşul va simţi şi va ajunge şi la tine. Există un iepuraş care ne aduce fiecăruia dintre noi sentimentul sacru al Învierii Domnului.

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close