Antena 3 CNN Actualitate Religie Patriarhul Daniel, mesaj de sărbători transmis românilor: ”Să arătăm iubire smerită și darnică, să oferim daruri copiilor, dar și bătrânilor”

Patriarhul Daniel, mesaj de sărbători transmis românilor: ”Să arătăm iubire smerită și darnică, să oferim daruri copiilor, dar și bătrânilor”

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de sărbători tuturor credincioșilor. Preafericitul urează tuturor românilor un Crăciun Fericit şi un an nou cu bucurii.

Patriarhul Daniel, mesaj de sărbători transmis românilor: ”Să arătăm iubire smerită și darnică, să oferim daruri copiilor, dar și bătrânilor”
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    23 Dec 2021   •   13:43

”Sărbătoarea Nașterii Domnului Iisus Hristos sau Crăciunul ne vestește iubirea smerită și darnică a lui Dumnezeu Tatăl, care a trimis în lume pe fiul Său cel veșnic pentru a mântui pe oameni de păcat și de moarte și a le dărui viață veșnică.

Sărbătoarea Crăciunului ne cheamă pe toți să fim darnici, precum magii de odinioară, să arătăm în jurul nostru iubire smerită și darnică, să oferim daruri copiilor, dar și bătrânilor, bolnavilor, săracilor și celor singuri.

Cu prilejul sfintelor sărbători ale Nașterii Domnului, Anului Nou 2022 și Botezului Domnului, vă adresăm tuturor doriri de sănătate și fericire, pace și bucurie, împreună cu salutarea tradițională de la mulți ani!”, a transmis Patriarhul Daniel.

×
Subiecte în articol: Patriarhul Daniel
Parteneri
Accident feroviar grav în gara din Galați!
x close