Antena 3 CNN Actualitate Religie Patriarhul Daniel recomandă creștinismul cu măsură

Patriarhul Daniel recomandă creștinismul cu măsură

Patriarhul Daniel recomandă creștinismul cu măsură
09 Feb 2016   •   23:15

Patriarhul Daniel a primit-o, marti, in vizita de prezentare, pe ambasadoarea Olandei la Bucuresti, Stella Ronner-Grubacic, ocazie cu care a apreciat, referindu-se la problema migrantilor, ca "atitudinea ospitaliera bazata pe valorile dragostei si filantropiei crestine trebuie insotita de o abordare realista in functie de potentialul economic al fiecarei tari".

Potrivit unui comunicat al Patriarhiei Romane, patriarhul Daniel l-a felicitat pe noul ambasador al Olandei si i-a urat succes in misiunea sa diplomatica in Romania.

"In timpul intrevederii, a fost abordata tema crizei migrantilor din Europa, care, in opinia doamnei ambasador a Olandei, necesita solutii rapide prin implicarea tuturor statelor membre ale Uniunii Europene. Preafericitul Parinte Patriarh Daniel a apreciat ca in problema migrantilor atitudinea ospitaliera bazata pe valorile dragostei si filantropiei crestine trebuie insotita de o abordare realista in functie de potentialul economic al fiecarei tari, pentru a evita manifestarile xenofobe fata de cei aflati in dificultate din cauza conflictelor armate si a persecutiilor din tarile de origine", se arata in comunicatul Patriarhiei prezentat de ziare.com.

×
Subiecte în articol: Patriarhul Daniel imigranti
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close