Antena 3 CNN Actualitate Religie Previziunea sumbră a lui Arsenie Boca privind sfârșitul lumii: „Nu va fi așa cum...”

Previziunea sumbră a lui Arsenie Boca privind sfârșitul lumii: „Nu va fi așa cum...”

Previziunea sumbră a lui Arsenie Boca privind sfârșitul lumii: „Nu va fi așa cum...”
29 Aug 2017   •   12:49

Cunoscutul Arsenie Boca a avut de-a lungul timpului mai multe viziuni, care în timp s-au întâmplat rând pe rând. Părintele a prevăzut însă și cum va veni sfârșitul lumii.

„Odata venise o doamna de la Bucuresti si Parintele i-a spus ca pe Bucuresti s-a “ouat” de doua ori, referindu-se la bombardamente [dar si la cutremure], iar cand se va “oua” a treia oara Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului deoarece acolo forfotesc pacatele.

Alta data Parintele ne-a vorbit despre sfarsitul lumii, ca sfarsitul lumii nu va fi asa cum gandim noi ca va muri toata lumea odata. Ci va muri pe rand. Intr-o parte de lume vor fi razboaie, in alta parte cutremure, in alta inecari, vor fi accidente peste accidente, vor fi boli necunoscute si fara de leac. Toate acestea le putem vedea in zilele noastre. Toate acestea, pe care le vedem acum, le-a proorocit Parintele Arsenie prin anii 1945-1946 ca sa ne intoarcem la credinta ca sfarsitul nu-i departe. Putem vedea asta dupa semnele care sunt, scrie ortodoxia.me.

Parintele Arsenie prin anul 1945-1946 a citit din Biblie de la Apocalipsa ca se va ridica de la Rasarit un popor fara cruce, va bantui casele oamenilor, le va darama, le va nimici, se va calca om pe om, se va manca carne de om si se va bea sange de om. Cine va ramane din razboiul acesta va fi ales ca graul din pleava. Pleava zboara, iar graul ramane. Se va alege cine va ramane.

Parintele ne-a spus: “Nu va spun de la mine. Asa scrie in carte, in Biblie”.

×
Subiecte în articol: Arsenie Boca
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close