Antena 3 CNN Actualitate Religie Primele imagini de la întâlnirea Papei Francisc cu Patriarhul Daniel - GALERIE FOTO și VIDEO

Primele imagini de la întâlnirea Papei Francisc cu Patriarhul Daniel - GALERIE FOTO și VIDEO

Primele imagini de la întâlnirea Papei Francisc cu Patriarhul Daniel - GALERIE FOTO și VIDEO
Sursa foto: Foto: basilica.ro
de S.T.    |    31 Mai 2019   •   16:18

Papa Francisc în România. Papa Francisc a sosit pe Dealul Patriarhiei vineri, 31 mai 2019, cu puțin înainte de ora 16:00.

Papa Francisc în România. Conducătorul Bisericii Romano-Catolice a fost întâmpinat în Sala Europa Christiana a Palatului Patriarhiei de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel și de membrii Sinodului permanent al Bisericii Ortodoxe Române.

Papa Francisc în România. Această întrevedere va fi urmată de vizita Papei Francisc la Catedrala Națională, unde va fi primit, la ora 17.00, de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, care va rosti un cuvânt de salut pascal, urmat de un cuvânt de răspuns al Sanctității Sale.

Foto: basilica.ro

Papa Francisc în România. În continuare, programul vizitei din Catedrala Națională cuprinde rostirea rugăciunii Tatăl nostru, în limba latină, urmată de cântări pascale catolice. După terminarea acestora, va urma rostirea rugăciunii Tatăl nostru, în limba română, urmată de cântări pascale ortodoxe. 

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close