Antena 3 CNN Actualitate Religie Răspunsul genial al unui preot pe tema epilării definitive. Sala a început să râdă în hohote

Răspunsul genial al unui preot pe tema epilării definitive. Sala a început să râdă în hohote

Răspunsul genial al unui preot pe tema epilării definitive. Sala a început să râdă în hohote
22 Mai 2016   •   13:54

Preotul sibian Constantin Necula are parte de tot soiul de întrebari colorate în cadrul conferințelor pe care le susține în țară. Recent, la Cluj a fost întrebat ce părere are despre machiaj.

"Doamne, dar sunt așa un expert. Ce părere să ai despre machiaj? La unele le stă bine, la altele le stă rău. Unele sunt urâte și machiate, altele sunt foarte frumoase și nemachiate, unele dau din pleoape de zici că e semnalizator de pe ...., altele rămân cu ochii blocați de zici că au vreo boală la rinichi. Vă prostiți. Eu cred că cel mai bun machiaj pentru o femeie sunt cearcănele din jurul ochilor când își cresc copiii, când își iubesc bărbații. Ăla e machiaj sănătos. Și la bărbați. Eu am văzut bărbați machiați. Și acum pe toate canalele de știri, epilarea definitivă. Când îi aud cu asta, mă apucă râsul. Există o singură epilarea definitivă, la vreo 70 de zile după îngropare și ține... la șapte ani îi scoți gata epliați. Eu când îi aud cu de-astea. Ca să aveți idee ce valoare are, gândiți-vă ce rămâne după 40 de zile de spații mici, fără lemn", a spus părintele Constantin Necula.

×
Subiecte în articol: Constantin Necula preot machiaj
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close