x close

Răspunsul neașteptat al unui preot la întrebarea: „Care este cea mai mare greşeală a femeii în relaţia cu bărbatul”

de A.M.P    |    27 Iun 2017   •   09:26
Răspunsul neașteptat al unui preot la întrebarea: „Care este cea mai mare greşeală a femeii în relaţia cu bărbatul” 482 Foto: pixabay.com

Părintele Constantin Necula a vorbit, într-un interviu, despre care este cea mai mare greșeală pe care o poate face femeia într-o relație cu un bărbat.

”Să-l anuleze cu pretenţii absurde. Distrugând tocmai libertatea reacţiei, a voinţei care limpezeşte iubirea”, a spus părintele Constantin Necula, potrivit gânduridinierusalim.ro.

Întrebat ce nu a înțeles niciodată la o femeie, părintele a răspuns: „De ce suportă la nesfârşit măgăriile unui soţ violent, de exemplu, punând dinainte nevoia de a avea tată pentru copiii săi. Un tată violent distruge pacea casei şi fură copilăria pruncilor săi. Iar femeii îi distruge feminitatea, darul de preţ al unicităţii ei creatoare”.

Întrebat ce sfat i-ar da unui tânăr de 20 de ani, în privinţa relaţiei cu femeile, acesta a răspuns: „Temperanţă şi respect. Orice forţare naşte răni. De cele mai multe ori greu vindecabile. Ori chiar nevindecabile. Să-şi crească iubirea în decenţă”.

Citeşte mai multe despre:

părintele Constantin Necula preot greseala iubire
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati