Antena 3 CNN Actualitate Religie Un tânăr șomer s-a trezit într-o dimineață și și-a verificat buzunarele. Nu mai avea decât câțiva bănuți de mâncare. S-a dus la magazin și...Urmarea este uluitoare

Un tânăr șomer s-a trezit într-o dimineață și și-a verificat buzunarele. Nu mai avea decât câțiva bănuți de mâncare. S-a dus la magazin și...Urmarea este uluitoare

Un tânăr șomer s-a trezit într-o dimineață și și-a verificat buzunarele. Nu mai avea decât câțiva bănuți de mâncare. S-a dus la magazin și...Urmarea este uluitoare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
19 Sep 2017   •   14:56

Un tânăr șomer s-a trezit într-o dimineață și și-a verificat buzunarele. Nu mai avea decât câțiva bănuți de mâncare. S-a dus la magazin și-a cumpărat de toți banii câteva alimente.

Când se pregătea să mănânce pe o bancă în parc, a văzut un bătrân cu doi copii. Acesta s-a apropiat de el și i-a cerut o bucată de pâine. Cu lacrimi în ochi, a spus că nici el și nici copiii nu mai mâncaseră de aproape o săptămână.

Tânărului i s-a făcut milă și i-a dat toată mâncarea. În acel moment, bătrânul și-a făcut o cruce, a spus câteva cuvinte care sunau a fi o ruga și apoi i-a dat o monedă foarte veche, scrie secretulcunoașterii.ro.

Mergând pe stradă flămând și lipsit de orice speranță, bărbatul a găsit un ziar. Un anunț anunța că un om cumpără monede vechi. A ajuns la destinație, iar colecționarul i-a spus că acea monedă valorează trei milioane de dolari.

A plecat în căutarea bătrânului. Pe banca unde a stat, a găsit un bilețel: „Ne-ai dat tot ce ai avut… și noi vrem să te răsplătim cu această monedă. Să nu îți pierzi niciodată credința.Dumnezeu și îngerii lui”.

×
Subiecte în articol: somer divinitate mancare moneda
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close