URĂRI DE PAȘTE 2016 ! Trimite cele mai frumoase URĂRI DE PAȘTE 2016 celor dragi. FELICITĂRI pentru prieteni și familie

01 Mai 2016   •   12:16
URĂRI DE PAȘTE 2016 ! Trimite cele mai frumoase URĂRI DE PAȘTE 2016 celor dragi. FELICITĂRI pentru prieteni și familie

URĂRI DE PAȘTE 2016 Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiţi împreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit! URĂRI DE PAȘTE 2016  

URĂRI DE PAȘTE 2016 Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS VA INVIA!

URĂRI DE PAȘTE 2016 Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

URĂRI DE PAȘTE 2016 Dumnezeu sa va ofere un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas si un raspuns la fiecare intrebare. Paste fericit!

URĂRI DE PAȘTE 2016 Noaptea Sfântă a Învierii să vă lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curaţi, mai înţelegători şi mai apropiaţi de Dumnezeu! Un Paşte fericit alături de cei dragi!

URĂRI DE PAȘTE 2016 Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoişte în fiecare primăvara. Fie ca promisiunea de Paste sa îţi umple inima de pace si bucurie! Paste fericit! URĂRI DE PAȘTE 2016

URĂRI DE PAȘTE 2016 In noaptea Învierii, când clopotele bat, cu lumânări aprinse, cu sufletul curat, sa spunem împreuna HRISTOS A INVIAT! Paste fericit!

URĂRI DE PAȘTE 2016 Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri .

URĂRI DE PAȘTE 2016 Copacii care cresc, florile care înfloresc si păsările care canta suav, îmi şoptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!

URĂRI DE PAȘTE 2016 Oul inrosit, mielul rumenit, cozonacul marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

URĂRI DE PAȘTE 2016 Un Paste fericit !

URĂRI DE PAȘTE 2016 Sa te protejeze îngerii, tristeţea să o uiţi, bunăstarea sa te înconjoareă, si Dumnezeu sa te binecuvanteze mereu. Paste Fericit!

URĂRI DE PAȘTE 2016 URĂRI DE PAȘTE 2016 în spirit religios:

URĂRI DE PAȘTE 2016 Lumina şi căldura Paştelui să ne încălzească sufletele, să ne lumineze minţile, să ne deschidă inimile spre iubire, credinţă, iertare.  Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire celor dragi.

URĂRI DE PAȘTE 2016   Un înger blând din cer coboară, Se roagă-n taină, apoi zboară. De-acolo sus el ne trimite: Un zâmbet blând, o rază caldă Şi trei cuvinte: Hristos a Înviat!

URĂRI DE PAȘTE 2016 pentru copii:

URĂRI DE PAȘTE 2016  Umbla veste-n tot oraşul, cum că vine iepurasul, Să v-aducă pe-nserat, Paşti bun şi Luminat!

URĂRI DE PAȘTE 2016 Iepuraşi … 8 se spionează … 5 sunt la somnic şi frumos visează … 2 mai albiori … dau cadou de sărbători … iar ultimul a citit … UN NOU PAŞTE FERICIT!

 

x close