Antena 3 CNN Actualitate Un restaurant din București impune reguli stricte pentru copii. Părinții se revoltă în mediul online

Un restaurant din București impune reguli stricte pentru copii. Părinții se revoltă în mediul online

Este isterie în mediul online după ce un restaurant prestigios din Bucureşti a venit cu reguli pentru părinții care vin însoțiți de copii. 

de Georgiana Iuzic    |    03 Mai 2024   •   09:21

Este vorba despre un regulament intern care prevede ca cei mici să nu se ridice de la mese în timpul vizitei pentru a nu "perturba experienţa culinară" a celorlalţi clienţi, aşa cum scrie în anunţ. 

Vestea a circulat repede pe site-urile de socializare, acolo unde părinții au fost împărțiți în două tabere: cei care consideră că inițiativa este una bună și cei care consideră absurdă situația. 

În anunț, conducerea localului subliniază că regulile sunt atât pentru siguranța celor mici, cât și pentru respectul față de personal.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În anunţul localului scrie negru pe alb că cei mici trebuie să rămână aşezaţi la masă pe toată durata vizitei. 

Motivul ar fi prevenirea unor accidente și că alergarea copiilor printre mese poate perturba experiența culinară, ceea ce poate duce la nemulțumiri și plângeri din partea altor clienți, se mai arată în anunț. 

Deși regula internă este valabilă de ceva timp, acum s-a viralizat în mediul online acolo unde au început să curgă zeci de nemulțumirile din partea părinților. 

O persoană a scris ironic că se miră cum "nu au pus la intrare și niște lese pentru aceste pericole publice cu dinți de lapte". 

Un alt internaut a spus că este absurd să le ceri părinților să fie gardieni pe timpul șederii la restaurant. 

În scurt timp postarea a făcut zeci de comentarii, cele mai multe fiind contra regulii.

Restaurantul se află în centrul Bucureştiului, iar oamenii care vin aici sunt anunţaţi încă de la intrare de regulamentul intern care prevede ca cei mici să nu părăsească scaunul pe timpul şederii.

Există totuși și oameni care privesc regula ca fiind de bun simț.

Conducerea restaurantului nu a vrut să explice public de ce a ales să pună această regulă internă.

×
Subiecte în articol: restaurant copii București
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România
x close