Proprietarii de restaurante din Brașov oferă reducere 10% celor care s-au vaccinat anti-COVID

de Georgiana Adam    |    16 Feb 2021   •   22:36
Proprietarii de restaurante din Brașov oferă reducere 10% celor care s-au vaccinat anti-COVID Hepta

Mai mulți administatori de restaurante din Brașov anunță că vor da o reducere de 10% clienților care dovedesc că sunt vacinați anti-COVID. Mai mult, HoReCa din Brașov vrea să propună guvernanților ca restaurantele să fie deschise celor care s-au imunizat, chiar dacă rata incidenței trece de trei la mie.

Mai mulți administratori de restaurante au anunțat că vor oferi o reducere de 10% clienților care fac dovada vaccinări când vin să ia masa în oraș.

Proprietarii de restaurante din Piața Sfatului Brașov spun că măsura vine să încurajeze pe de o parte populația să se vaccineze și totodată îi responsabilizează pe cei care vor să ia masa în oraș și care intră frecvent în contact cu alte persoane.

Mai mult de atât, Horeca Brașov vrea să propună guvernanților ca restaurantele să fie deschise celor care s-au vaccinat, chiar dacă rata incidenței trece de 3 la mie.  Această măsură i-ar motiva și mai mult pe cei care nu s-au vaccinat, să o facă.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close