Antena 3 CNN Actualitate Restaurantele și barurile se închid din nou în mai multe localități, în urma creșterii a numărului de infectări cu COVID-19

Restaurantele și barurile se închid din nou în mai multe localități, în urma creșterii a numărului de infectări cu COVID-19

Restaurantele de interior și barurile din șapte localități din județul Arad se închid din nou, timp de o săptămână, din cauza creșterii alarmante a numărului de infecții cu COVID-19.

Restaurantele și barurile se închid din nou în mai multe localități, în urma creșterii a numărului de infectări cu COVID-19
Sursa foto: pixabay
de Diana Dragotescu    |    29 Sep 2020   •   17:45

Măsura va intra în vigoare miercuri, 30 septembrie, și expiră în data de 6 octombrie. Localitățiile vizate sunt Lipova, Almaș, Cărand, Livada, Seleuș și Vinga și Zimandu Nou.

În cele șapte localități din județul Arad, incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile a depășit pragul de 1,5/1.000 locuitori.

În aceste condiții, s-a decis suspendarea  activității cu publicul, pe o durată de 7 zile a tuturor operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor. 

De asemenea, în județul Arad, mai multe școli au trecut la scenariul roșu, după ce copii sau cadre didactice au fost depistați cu coronavirus.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: restaurante inchise
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close