Antena 3 CNN Actualitate Ritual șamanic. Un general SPP rupe tăcerea! Cum se droga cu Ayahuasca

Ritual șamanic. Un general SPP rupe tăcerea! Cum se droga cu Ayahuasca

Gelu Oltean, fost şef al DGIPI, organiza împreună cu iubita lui, Vanessa Youness, şi cetăţeanul britanic Thomas Lishman şedinţe de şamanism la care participau zeci de persoane, unde se consumau droguri, respectiv o băutură tradiţională folosită de triburile din Amazon, care provoacă viziuni şi halucinaţii.

Ritual șamanic. Un general SPP rupe tăcerea! Cum se droga cu Ayahuasca
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    04 Ian 2020   •   22:52

Antena 3 a prezentat în exclusivitate imagini de la clinica din Dâmbovița, în care erau organizate ritualuri șamanice care provocau halucinații puternice cauzate de ceaiul interzis și adus din Peru.

Potrivit generalului Gabriel Creţu, fiecare participant la şedinţa şamanică unde s-au consumat droguri de mare risc a consumat ceaiul de Ayahuasca.

„Îmi amintesc că m-am prezentat într-o zi de vineri, am fost întâmpinat de Gelu şi am cunoscut-o pe prietena lui, Vanessa, care arăta foarte bine şi fizic şi clinic”, şi-a început generalul Creţu declaraţia de la DIICOT.

Fostul adjunct SPP a mai povestit ce s-a întâmplat în interiorul clinicii, de la începutul ritualului şamanic şi până la descinderea procurorilor.

„Înainte de a începe orice procedură, un domn care s-a prezentat cu apelativul Tom şi care vorbea în engleză, ne-a explicat că tot ce se întâmplă acolo este legal, că există un program autorizat, iar Vanessa traducea prelegerea lui Tom, care ne-a vorbit despre medicamentul ce urmează a fi administrat”, a aflat în exclusivitate evz.ro.

„Apoi Tom a făcut o rugăciunea de mulţumire în încăperea în care participanţii eram aşezaţi în cerc, jos, el în mijloc, apoi ne-a invitat pe rând să luăm câte o gură din ceşcuţă, cu un lichid pe care îl turna dintr-o sticlă ce avea conținut de culoare maronie. Apoi eram invitaţi să ne luăm locul iniţial şi să aşteptăm 30-40 de minute pentru a constata reacţia fiecăruia. Fiecare aveam o găleată în dreptul nostru în cazul în care ni s-ar fi făcut rău”, a declarat generalul locotentent Creţu.

Ayahuasca este un drog halucinogen de mare risc, un amestec de plante medicinale folosit cu secole în urmă de şamanii din pădurea tropicală din Amazon în ritualurile de călăuzire a oamenilor.

Un general SPP rupe tăcerea. Cum se droga cu Ayahuasca

Citiți și:

VIDEO. Imagini șocante la Antena 3. Cum se comportă oamenii sub influența drogului Ayahuasca

×
Subiecte în articol: Gabriel Crețu Ayahuasca
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close