Antena 3 CNN Actualitate Un român a reparat camionul şoferului abandonat de patron, fără apă sau mâncare, timp de o lună pe Valea Oltului

Un român a reparat camionul şoferului abandonat de patron, fără apă sau mâncare, timp de o lună pe Valea Oltului

Un român a reparat camionul lui Pedro, şoferul de TIR abandonat de patron, fără apă sau mâncare, timp de o lună, pe Valea Oltului.

Un român a reparat camionul şoferului abandonat de patron, fără apă sau mâncare, timp de o lună pe Valea Oltului
Sursa foto: TikTok | Nicholaspetrescu2
de Alin Tarnovschi    |    28 Mar 2023   •   11:11

La începutul lunii martie, Pedro, aşa cum este cunoscut şoferul ucrainean abandonat pe Valea Oltului, a fost implicat într-un accident rutier.

Bărbatul a cerut ajutorul patronului firmei din Uzbekistan la care era angajat, însă acesta i-a promis că cineva va veni să îi repare camionul, însă ulterior a fost abanonat, iar după câteva zile a rămas fără apă şi mâncare, astfel că a cerut ajutorul şoferilor români de TIR.

Aceştia au lansat un apel pe Facebook, iar în scurt timp mulţi dintre ei s-au mobilizat şi l-au ajutat pe Pedro.

Mai mult, unul dintre aceştia l-a ajutat pe şoferul ucrainean să repare camionul, iar după câteva zile de muncă, seara trecută, camionul a pornit din nou.

Citeşte şi: Un şofer de TIR trăieşte din mila colegilor de pe Valea Oltului, după ce patronul său l-a abandonat

@nicholas_petrescu #fy #foryou #foryoupage #soferucrainean #fyp #viral #ajutatioameniicaremerita ♬ Sad Music - Max-Music

Şoferul ucrainean abandonat pe Valea Oltului, ajutat de români

"Indiferent de naționalitate, când unul de-al nostru de pe șosele ne cere ajutorul din priviri, atunci nu avem nicio scuză sa stăm cu mâinile in sân.

Acest om vine din țara aia unde bombardamentele sunt la ordinea zilei, Ucraina. Lucrează ca si noi și își câștigă pâinea greu de pe urma unui volan. A avut un accident pe Valea Oltului acum vreo două săptămâni și de atunci își așteaptă la camion șeful sa vina cu piese de schimb. 

Patronul lui este din Uzbekistan, dar se pare că l-a abandonat pe colegul nostru în peticul ala de pământ căruia noi ii spunem acasă. Nu mai are bani, mâncare, absolut nimic și zilnic stă si privește în zare, doar apare șeful lui cu piesele salvatoare. Trăiește din mila colegilor care mai opresc în acea parcare, dar cred că putem face mai mult de atât.

Omul se află în parcarea restaurantului Andiva între Corbu și Proieni, Valea Oltului, între Sibiu și R.Vâlcea", a scris atunci Ilie Matei, un șofer român de TIR, pe pagina sa de Facebook.

@nicholas_petrescu #foryou #fy #foryoupage #soferucrainean #fyp ♬ Sad Music - Max-Music

×
Subiecte în articol: Valea Oltului sofer de tir
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close