Antena 3 CNN Actualitate Românca putred de bogată care merge cu Dacia. Are o avere de 6,3 miliarde de euro şi soţul ei este unul din proprietarii Ferrari

Românca putred de bogată care merge cu Dacia. Are o avere de 6,3 miliarde de euro şi soţul ei este unul din proprietarii Ferrari

Românca Romina Gingașu, în vârstă de 31 de ani, este căsătorită cu Piero Ferrari, 78 de ani, a cărui avere este estimată la 6,3 miliarde de euro.

Românca putred de bogată care merge cu Dacia. Are o avere de 6,3 miliarde de euro şi soţul ei este unul din proprietarii Ferrari
Sursa foto: Romina Gingasu Facebook
de Georgiana Adam    |    10 Noi 2023   •   09:36

Romina Gingașu locuiește în Italia, cu soțul ei, dar este o prezență constantă în România. În urmă cu doi ani s-a căsătorit cu unul din proprietarii Ferrari, Piero Ferrari, și investește în piața imobiliară de la noi din țară încă din 2016.

A mărturisit că soțului ei îi place România și și-au cumpărat chiar și un autoturism Dacia pentru a călători.

"Vine în fiecare lună. Îi place, are prieteni. România este diferită de Italia. Ne place să venim pentru câteva zile. Totul în Italia este despre Ferrari, ne deconectăm puțin. 

Ne-am cumpărat o Dacia și acum o lună ne-am plimbat prin București. Avem șofer", a spus Romina Gingașu, potrivit digifm.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Romina Gingașu are 31 de ani, este originară dintr-o comună din Călărași, a absolvit Colegiul Șincai din București și apoi Academia Tehnică Militară.

În urmă cu ceva timp, românca povestea şi cum l-a cunoscut pe soțul ei.

"L-am cunoscut pe Piero când locuiam în Monte Carlo și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. (...) Aveam 24 de ani. 

Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării "de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?". Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am "decolat". 

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. (...) Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez", a declarat Romina Gingașu în urmă cu câteva luni.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close