Antena 3 CNN Actualitate România este paralizată de ninsori și viscol. Drumuri închise, multe trenuri anulate, zboruri întârziate şi maşini blocate în nămeţi

România este paralizată de ninsori și viscol. Drumuri închise, multe trenuri anulate, zboruri întârziate şi maşini blocate în nămeţi

România este paralizată de ninsori și viscol. Drumuri închise, multe trenuri anulate, zboruri întârziate şi maşini blocate în nămeţi
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    06 Ian 2017   •   08:56

România e sub zăpadă! Ninge de ore bune și va continua să ninga până la noapte. E COD ROȘU DE VISCOL în șapte județe din țară.

Autostrada Soarelui este închisă. La fel și alte 50 de drumuri naţionale şi europene.

Sunt intervenții dramatice. Autorităţile intervin să transporte bolnavi și gravide la spital sau să salveze oameni blocați în case sau în mașini.

Zeci de localități sunt izolate de restul lumii, nu au curent electric și doar cu utileje se poate ajunge acolo. Sunt trenuri și curse aeriene anulate.

Lista trenurilor CFR anulate din cauza vremii. Se circulă în condiţii de iarnă

Porturile fluviale și maritime din Constanța au fost închise, travesarea Dunării cu bacurile a fost suspendată! Și avem și un mort din cauza frigului, în județul Vaslui.

UPDATE- Vremea rea face revagii. Avarie la centrala nucleară din Cernavodă

UPDATE- Primele zboruri anulate din cauza condițiilor meteo

UPDATE- Când se oprește ninsoarea în Capitală

UPDATE- Viscolul a lăsat mii de oameni în frig! Situație critică la Constanța. Peste 75 de localități fără curent electric

UPDATE- Locul din România în care zăpada are deja un metru şi jumătate - cel mai mare strat de zăpadă

Bucureştiul şi opt judeţe sunt de la ora 02.00 până la ora 18.00, sub avertizare cod portocaliu de viscol, iar alte 15 judeţe din estul, sudul şi centrul ţării au fost atenţionate cu cod galben de ninsori viscolite, valabil de joi seară până vineri seară.

UPDATE- Bărbat găsit în zăpadă de lucrătorii de la drumuri din Vaslui

Autorităţile au decis închiderea mai multor drumuri naţionale în judeţele afectate de viscol. În judeţele Constanţa , Călăraşi, Ialomiţa şi Brăila au fost închise toate drumurile naţionale şi judeţene. De asemenea a fost închisă şi Autostrada A2.

Zeci de oameni sunt blocați pe drumuri iar mai multe localități au rămas fără curent electric.

UPDATE- Ghid de supraviețuire dacă rămâi înzăpezit cu mașina

Probleme sunt şi pe aeroportul internaţional Henri Coandă.

Din cauza vântului care viscoleşte zăpadă, majoritatea curselor care trebuiau să decoleze de pe Otopeni au înregistrat întârzieri.

Cea mai mare întârziere la decolare a fost de peste 2 ore.

×
Subiecte în articol: drumuri inchise trenuri anulate viscol
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close