Antena 3 CNN Actualitate România la ora de educaţie sexuală: Un minor îşi arată penisul în parc şi pipăie o adolescentă (VIDEO)

România la ora de educaţie sexuală: Un minor îşi arată penisul în parc şi pipăie o adolescentă (VIDEO)

România la ora de educaţie sexuală: Un minor îşi arată penisul în parc şi pipăie o adolescentă (VIDEO)
22 Sep 2009   •   12:03
ANTENA3.RO - EXCLUSIV ONLINE // Dacă noul sistem de învăţământ din România dorit de guvernanţi iscă dispute aprinse în Parlament, în practică lucrurile sunt departe de a se apropia de o situaţie de normalitate. Un utilizator al site-ului www.videonews.ro. ne-a trimis un filmuleţ în care se poate vedea cum adolescenţii români au mutat ora de educaţie sexuală în parcurile patriei. Şi, pentru ca acest lucru să se întâmple, nu a fost nevoie de asumarea răspunderii Guvernului pe Legea Educaţiei.

În imagini se poate vedea cum trei minori, cel mai probabil până în 14 ani, se comportă precum la o lecţie de anatomie. Un băiat o pipăie pe colega lui minute bune, în timp ce un alt coleg observă detaşat scena respectivă. Deşi fata se fereşte în mai multe rânduri de mâinile băiatului, totuşi ea râde la aproape fiecare gest făcut de acesta. După ce o pipăie pe sâni, adolescentul se decide să le arate colegilor penisul, pe o bancă, în parc.

După toată această demonstraţie, cei trei pleacă, părând a fi buni camarazi de şcoală. Imaginile au fost filmate de la fereastra unui bloc din apropiere.

ORA DE EDUCAŢIE SEXUALĂ ÎN PARCURILE DIN ROMÂNIA


Credeţi că şcoala poate determina schimbarea acestei situaţii prin implementarea unor altfel de norme de predare? Credeţi că astfel de situaţii sunt frecvente în şcolile din România? Aşteptăm opinii legate de acest subiect.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: minori penis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close