Antena 3 CNN Actualitate România, primul loc pe naţiuni la Campionatul Balcanic de scrimă de la Nis

România, primul loc pe naţiuni la Campionatul Balcanic de scrimă de la Nis

România, primul loc pe naţiuni la Campionatul Balcanic de scrimă de la Nis
Sursa foto: Foto:sptfm.ro
02 Noi 2015   •   23:11

România a ocupat primul loc în clasamentul pe medalii la Campionatul Balcanic de scrimă de la Nis (Serbia), desfășurat în weekend, cu patru medalii de aur din șase posibile, scrie Agerpres.

Competiția a programat doar probe individuale, titlurile cucerite de reprezentanții României fiind la floretă masculin, prin Radu Dărăban (CSU Cluj-Napoca), la sabie masculin, prin Mădălin Bucur (CS Dinamo), la floretă feminin, prin Maria Udrea (CSA Steaua), și la spadă masculin, prin Ioan Constantinescu (CS UNEFS), potrivit site-ului Federației Române de Scrimă.

Scrimerii români au mai cucerit nouă medalii, trei de argint și șase de bronz.

Astfel, Ioana Dumitru (CS Dinamo) a obținut argintul la spadă feminin, Cerasela Drăgan (CSM Iași) a terminat a doua la sabie feminin, iar Cristian Bițucă (CS Dinamo) s-a clasat pe locul secund la sabie masculin.

Au obținut medaliile de bronz Ana Maria Constantin (CS Dinamo) și Raluca Sbîrcia (CSU Craiova), ambele la spadă feminin, Georgiana Dima (CSA Steaua), la sabie feminin, Sergiu Ciornilă (CSA Steaua), la sabie masculin, Laura Vîrga (CSU Poli Timișoara), la floretă feminin, și Ionuț Trandafirescu (CSU Craiova), la spadă masculin.

România a participat la concurs cu 18 sportivi.

 

×
Subiecte în articol: scrima Serbia
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close