Românii ajung la birou deja stresaţi din cauza haosului din trafic

de Antena3.ro    |    16 Feb 2011   •   16:07
Românii ajung la birou deja stresaţi din cauza haosului din trafic Foto: INTACT Images

Şoferii din România ajung la birou foarte stresaţi, ca urmare a stilului de condus neadecvat sau periculos al şoferilor români, scrie un studui realizat de Regus, publicat de Mediafax.

Drumul spre birou este o sursă de stres pentru majoritatea românilor, această situaţie le subminează productivitatea şi satisfacţia profesională, arată studiul.

Confrom informaţiilor publicate de studiu, în România, durata medie a unui studiu este 28 de minute, dar 1 din 5 români călătoresc mai mult de trei sferturi de oră atât dus cât şi întors de la birou.

Printre factorii care contribuie la starea de stres şi diminuarea capacităţii de muncă, se numără şi lipsa informaţiilor despre drumurile blocate sau ambuteiaje. Poluarea, căldura excesivă şi conversaţiile zgomotoase la telefonul mobil ale celorlalţi navetişti reprezintă surse suplimentare de stres.

Starea de stres care apare chiar înainte de a ajunge la locul de muncă dăunează randamentului şi satisfacţiilor profesionale ale românilor, concluzionează studiul.

x close