Antena 3 CNN Actualitate Rute alternative recomandate pentru întoarcerea din minivacanța de 1 Mai

Rute alternative recomandate pentru întoarcerea din minivacanța de 1 Mai

Polițiștii recomandă șoferilor să planifice cu atenție întoarcerea de la litoralul Mării Negre către București, în urma minivacanței de 1 Mai, deoarece se așteaptă un trafic intens pe autostrada A2.

Rute alternative recomandate pentru întoarcerea din minivacanța de 1 Mai
Sursa foto: Hepta
de Ştefan Petrică    |    30 Apr 2023   •   22:44

Pentru a evita timpii de așteptare în coloane, conducătorii auto sunt sfătuiți să aleagă rute alternative, precum DN 2A Constanța - Hârșova - Slobozia - Urziceni - DN 2 - București sau A2 - Fetești sau Drajna - DN 3A - Lehliu-Gară - DN 3 - Fundulea - București.

Potrivit Centrului Infotrafic, există posibilitatea ca polițiștii rutieri să devieze circulația pe anumite intervale orare și pe tronsoanele kilometrice ale autostrăzii A2 către aceste rute alternative, în funcție de evoluția traficului.

De asemenea, în a doua parte a zilei de luni, polițiștii rutieri pot impune restricții de circulație și pe sensul către litoral, astfel încât conducătorii auto sunt îndemnați să ia în considerare rute ocolitoare pentru a reduce timpul petrecut în trafic și a ajunge în siguranță la destinație.

"În acest context, le recomandăm conducătorilor auto să manifeste respect față de ceilalți participanți la trafic, semnalizând orice intenție de schimbare a benzii de circulație sau a direcției, după o asigurare corespunzătoare.

Citește și: Trafic infernal pe litoral, după ce românii au furat startul în minivacanța de 1 Mai

De asemenea, șoferii trebuie să evite depășirile riscante și să crească distanța de siguranță între vehicule”, arată Centrul Infotrafic.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close