Antena 3 CNN Actualitate Trafic infernal pe litoral, după ce românii au furat startul în minivacanța de 1 Mai

Trafic infernal pe litoral, după ce românii au furat startul în minivacanța de 1 Mai

Centrul Infotrafic anunță că nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau ca urmare a condițiilor meteorologice.

Trafic infernal pe litoral, după ce românii au furat startul în minivacanța de 1 Mai
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Apr 2023   •   11:01

Totuși, sâmbătă dimineață se înregistra aglomerație în zona litoralului, motiv pentru care autoritățile au recomandat rute alternative.

"Pentru evitarea evenimentelor rutiere în condițiile intensificării deplasărilor către destinațiile minivacanței de 1 Mai, recomandăm conducătorilor auto să-și planifice cu atenție traseul și să ia în calcul folosirea unor rute alternative, să nu depășească viteza legală, să circule cu multă atenție, fără depășiri periculoase sau alte manevre riscante și să mărească distanța de siguranță dintre autovehicule", se spune în informarea centrului.

Șoferii pot folosi rutele alternative București – DN 2 – Urziceni – Slobozia – Hârșova – DN 2A Constanța, București – Fundulea – DN 3 – Lehliu-Gară – DN 3A Drajna sau A2 Fetești.

Citește și: Tinerii români și străini s-au dezlănțuit până dimineața la evenimentele muzicale din Costinești și Mamaia | Zeci de persoane, reținute pentru deținere de droguri

Potrivit centrului Infotrafic, aglomerația ere prezentă, sâmbătă, în prima parte a zilei, și pe DN 2A, la podul Ovidiu, pe ambele sensuri de mers.

Zona poate fi ocolită pe DJ 226, pe ruta Corbu – Năvodari – Mamaia sau pe DJ 228 – Nazarcea.

Pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și pe drumurile naționale DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale pentru moment, potrivit datelor transmise de sursa citată la ora publicării acestui material.

Circulația rutieră rămâne restricționată, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, pe DN 7CC - Centura Călimănești.

Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor și este semnalizat cu balize și indicatoare.

×
Subiecte în articol: litoral 1 mai minivacanta trafic
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close