Antena 3 CNN Actualitate S-a urcat BEAT la volan, a accidentat trei maşini şi a fugit de la locul accidentului

S-a urcat BEAT la volan, a accidentat trei maşini şi a fugit de la locul accidentului

S-a urcat BEAT la volan, a accidentat trei maşini şi a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Sep 2013   •   19:06
Trei maşini au fost avariate în municipiul Bacău în urma unei coliziuni în lanţ, provocată de un şofer de 59 de ani, care nu a oprit la locul accidentului, bărbatul fiind depistat ulterior de către poliţişti având o alcoolemie de 1,34 la mie, conform Mediafax.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău, şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei maşinii pe care o conducea pe strada Ion Luca din municipiul Bacău şi a intrat în coliziune cu două autoturisme parcate regulamentar pe partea dreaptă a carosabilului. 
Deşi avariase cele două maşini, bărbatul de 59 de ani şi-a continuat deplasarea, fără a opri la locul accidentului.
"Conducătorul auto a fost identificat ulterior de către poliţişti, iar după testarea cu a aparatul etilotest, s-a constatat că avea o alcoolemie de 1,34 mg/litru alcool pur în aerul expirat. În consecinţă, bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei", a declarat, sâmbătă, responsabilul mass-media din cadrul IPJ Bacău, Măriuca Samson.
Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o alcoolemie peste limita legală admisă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei
 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close