Antena 3 CNN Actualitate Sălile de fitness, neîncăpătoare pentru românii care vor să "scuture" kilogramele câştigate de Crăciun

Sălile de fitness, neîncăpătoare pentru românii care vor să "scuture" kilogramele câştigate de Crăciun

Sălile de fitness, neîncăpătoare pentru românii care vor să "scuture" kilogramele câştigate de Crăciun
Sursa foto: Foto: yunbootcamps.com
de N.B.    |    26 Dec 2011   •   22:38

După o masă de Crăciun fără restricţii, pe mulţi i-au ajuns din urmă regretele. Aşa că au dat fuga la sala de fitness, în speranţa că vor scăpa de ce au pus în plus până la Revelion. Pe banda de alergare, la saună sau la piscină, oamenii profită de zilele rămase pentru a-şi redobândi silueta.

În cele câteva zile rămase până la petrecerea de Revelion, tinerii vor să scape rapid de kilogramele pe care le-au "câştigat" de Crăciun. Mai ales că masa a fost îmbelşugată, ca în fiecare an.

Tinerii nu sunt însă singurii preocupaţi de cum vor arăta în noaptea dintre ani. Sălile de fitness sunt pline de clienţi de toate vârstele.

Instructorii de fitness spun însă că, indiferent de cât de mult ne dorim să slăbim, la sală nu trebuie să stăm mai mult de două ore.

Se recomandă exerciţiile cardio în mod special, de mers sau alergat uşor, deoarece efortul trebuie să fie moderat, având în vedere masa copioasă de care avem parte la fiecare Crăciun. Doamnelor le sunt recomandate şi înotul, şedinţele la saună sau la masaj.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close