Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Andreea Moldovan, după demiterea din Ministerul Sănătății: ”Ordinul de carantinare a fost agreat de toata lumea. Nu am lucrat de capul meu!”

Andreea Moldovan, după demiterea din Ministerul Sănătății: ”Ordinul de carantinare a fost agreat de toata lumea. Nu am lucrat de capul meu!”

Vlad Voiculescu a făcut primele declarații după demiterea de la Ministerul Sănătății. Voiculescu a declarat că mandatul său s-a încheiat acum 2 zile și asta a pus punct unui șir de 113 zile de mandat și „de ciocniri între mentalități”.

Andreea Moldovan, după demiterea din Ministerul Sănătății: ”Ordinul de carantinare a fost agreat de toata lumea. Nu am lucrat de capul meu!”
de Andreea Cigolea    |    16 Apr 2021   •   10:22

”Vreau să le mulțumesc celor care duc greul, medici, asistente, ambulanțieri. Vreau să mulțumesc și echipei mele. Vreau să mulțumesc în mod deosebit doamnei Andrea Moldovan, un profesionist remarcabil” a spus fostul ministru în deschiderea conferinței de presă. 

Alături de acesta a fost și Andreea Moldovan, fost secretar în Ministerul Sănătății, care l-a susținut în toată această perioadă.

”Am apreciat mult că nu am fost condiționată politic. Pentru mine a fost extrem de important, venind din sistem să știu ce se întâmplă acolo, știind problemele, să încerc să le rezolv. Am regretul că erau niște ordine care trebuiau să iasă mai departe. Mai aveam și testarea în farmacii și alte proiecte, sper să fie continuate, pentru că sunt proiecte bune” a spus medicul Andreea Moldovan în conferința de presă.

”(despre ordinul privind carantinarea) S-a discutat in 2 zile succesive ordinul, intr-o companie selectă, inclusiv sefa INSP Adriana Pistol si Raed Arafat, forma a fost agreată de toata lumea. Nu am lucrat de capul meu, a fost o muncă de echipă” a adăugat dr. Moldovan. 

×
Subiecte în articol: Andreea Moldovan Vlad Voiculescu
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close