Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Angajații din Sănătate protestează în fața Ministerului de Finanțe. Pichetare şi la Camera Deputaţilor

Angajații din Sănătate protestează în fața Ministerului de Finanțe. Pichetare şi la Camera Deputaţilor

Angajații din Sănătate au ieșit în stradă pentru a cere un salariu mai mare. Aceștia sunt nemulțumiți de modul în care sunt plătite orele suplimentare și amenință cu o grevă generală dacă nu vor fi luate măsuri.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Feb 2024   •   11:07

Sute de angajați din sănătate protestează la Ministerul Finanțelor. Oamenii cer salarii mai mari și spun că dacă nu le vor fi rezolvate problemele vor intra în grevă generală.

Protestul de astăzi începe prima dată în fața ministerului de Finanțe, iar mai apoi angajații din Sănătate vor picheta Camera Deputaților. Aceștia sunt nemulțumiți de creșterile salariale. Aceștia spun că vor ca veniturile să crească, iar orele suplimentare pe care le lucrează să fie plătite corespunzător. 

Angajații au de gând să protesteze săptămânal dacă guvernanții nu vor ține act de revendicările acestora și amenință cu un miting pe data de 11 martie, cu ocazia Zilei Personalului Medical. 

Astăzi sunt așteptați peste 300 de angajați, membri ai Federației Solidaritatea Sanitară, oameni care vin din mai multe zone ale țării. 

×
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close