Antena 3 CNN Actualitate Sănătate DIETA Alimentul banal care te „costă” instant silueta. Mihaela Bilic atenționează: „Descoperiți ce gust are mâncarea fără el”

DIETA Alimentul banal care te „costă” instant silueta. Mihaela Bilic atenționează: „Descoperiți ce gust are mâncarea fără el”

DIETA Alimentul banal care te „costă” instant silueta. Mihaela Bilic atenționează: „Descoperiți ce gust are mâncarea fără el”
Sursa foto: sursa foto: sursadesanatate.ro
19 Ian 2019   •   10:23

DIETA Medicul nutriționist Mihaela Bilic ne sfătuiește să nu renunțăm la mâncarea gătită nici măcar atunci când ținem dietă, dar ne avertizează că trebuie să fim atenți la felul în care o pregătim. 

DIETA „Nimic nu se compară cu mâncarea gătită când vine vorba de preparate echilibrate și sănătoase. Orice ai manca gata ambalat dintr-un pachet sau orice pui la repezeală pe pâine din frigider are volum mic și multe calorii. Orice poți mânca rece în picioare, în mașină sau în canapea la televizor îngrașă mai tare decât o farfurie de ciorbă sau de tocăniță.Pentru cei care vor să slăbească există chiar recomandarea să nu aibă la îndemână decât mâncare care trebuie gătită/încălzită/mâncată cu tacâmuri", a scris Mihaela Bilic, pe Facebook.

DIETA Preparatele românești sunt extrem de gustoase, însă aproape toate conțin ulei. Da, la el trebuie să renunțăm. După o lună, rezultatele se vor vedea, ne asigură Mihaela Biblic. 

DIETA „Avem în tradițiile culinare uleiul ca ingredient obligatoriu în orice preparat, totul începe cu “se pune ulei în cratiță”. La 100cal/lingură pot să vă spun că obiceiul ăsta ne “costă” silueta. Vă provoc la o încercare: renunțați o lună la sticla de ulei de gătit si descoperiți ce gust are mâncarea fără el. Lăsați doar 1-2 linguri/zi de ulei crud, pus peste salate. Veți slăbi, vă promit!”, a adăugat aceasta. 

×
Subiecte în articol: mihaela bilic ulei
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close