Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Medicul Irinel Popescu, semnal de alarmă pentru medicamentele vândute pe internet: "Pot să aibă chiar efecte toxice"

Medicul Irinel Popescu, semnal de alarmă pentru medicamentele vândute pe internet: "Pot să aibă chiar efecte toxice"

Medicul Irinel Popescu atrage atenția că tratamentele-minune, vândute la liber pe internet și asociate, în mod fals, cu numele său, pot fi extrem de periculoase și nu trebuie să fie cumpărate.

Medicul Irinel Popescu, semnal de alarmă pentru medicamentele vândute pe internet: "Pot să aibă chiar efecte toxice"
Sursa foto: Facebook / Irinel Popescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Aug 2023   •   14:44

Reclamele false devin din ce în ce mai numeroase în mediul online, fiind vorba, în majoritatea cazurilor, despre tratamente-minune, vândute la liber pe internet.

Președintele Academiei de Științe Medicale, medicul Irinel Popescu, trage un semnal de alarmă asupra riscurilor la care se expun oamenii care cad în plasa escrocilor care îi folosesc numele pentru a promova aceste produse.

"Netestate suficient, aceste produse pot să nu aibă niciun efect, în cazul fericit, însă, pe de altă parte, pot să aibă chiar efecte toxice.

De aceea, vreau să lansez acest avertisment populației să nu cumpere produse care apar în reclame asociate cu numele meu sau cu numele altor colegi din medicina alopată.

Citește și: Fost ministru, implicat într-un accident grav în județul Prahova! Politicianul, soția și copiii săi au fost răniți

Niciodată, niciunul dintre noi nu va face reclamă unor astfel de produse", a declarat medicul, la Antena 3 CNN.

De asemenea, Răzvan Dumitrescu, jurnalist Antena 3 CNN, a povestit cum a fost asociat cu o astfel de reclamă falsă.

"Am aflat de pe pagina mea de Facebook, unde primeam foarte multe întrebări despre o așa-zisă emisiune, în care l-aș fi avut invitat pe domnul Tudor Gheorghe și în care s-ar fi vorbit despre un medicament care l-a tratat pe dânsul de surzenie.

Personal, nu am primit un asemenea link, dar au primit foarte mulți urmăritoi ai paginii mele și a trebuit să explic fiecăruia că este un fals și nu am legătură cu așa ceva", a spus jurnalistul Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close